به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، محمود محمودي با تاکید بر اهمیت صرفه جویی در انرژی به ویژه در ایام تابستان گفت: مديريت مصرف انرژی امری ضروری است و گذر از پيك مصرف برق در تابستان نیازمند همدلی و مشارکت جمعی در رعایت الگوی مصرف و همچنین صرفه جویی است.
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان مرکزی با بیان اینکه در استان مركزي نياز مصرف برق حدود 1000مگاوات است، افزود: با آغاز پيك مصرف اين رقم 1400مگاوات پيش بيني مي شود.
وي با بيان اينکه سهم عمده مصرف برق در روزهاي گرم سال به دلیل استفاده از وسايل سرمايشي است، ادامه داد: شهروندان می توانند با استفاداه از دور كند كولرهاي آبي و با سرويس دوره اي كولرهاي آبي و گازي و تنظيم درجه كولرگازي روي 24 درجه سانتيگراد، علاوه بر كمك به كاهش آلايندگي محيط زيست هزينه برق مصرفي را به ميزان قابل ملاحظه اي كاهش دهند.
این مقام مسئول در ادامه به مصرف 80 درصدی برق صنايع در استان مركزي اشاره کرد و ادامه داد: صنايع مي توانند با برنامه ریزی های انجام شده، در طول هفته به جز يك روز از ساعت 11 صبح تا ساعت 23 به توليد خود ادامه دهند .
محمودی گفت: 90 درصد صنايع استان كوچك هستند که در خصوص اين صنايع هيچ برنامه اي براي مديريت مصرف وجود ندارد اما 10درصد باقيمانده كه بزرگ و متوسط هستند بايد در مصرف همكاري كنند.
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان مرکزی همچنین با بيان اينكه حدود 12 هزار مشترك صنعتي و كشاورري استان در طرحهاي كاهش پيك تابستان سال گذشته مشاركت داشته اند، افزود: اين مشاركت و همكاري موجب پرداخت بالغ بر 44 ميليارد تومان به عنوان پاداش در صورت حساب بهاي برق مصرفي صاحبان صنايع و كشاورزان،مولدها و ساير بخشها شده است.
وي در ادامه با بیان اینکه امسال براي گذر از پيك بار مصرف، بخشهاي اداري، صنايع، كشاورزان،تجاري و... باید همكاري كامل داشته باشند، اظهار کرد: براي اينكه كمترين آسيب به اين بخشها وارد شود، برنامه ريزي دقيق و منظمي انجام شده و انتظار است همكاري گسترده اي از سوي بخشهاي مختلف انجام شود.
این مقام مسئول همچنین با بیان اینکه سال گذشته 77 درصد مشتركين استان مركزي طبق الگو مصرف داشته اند و 23 درصد باقيمانده 36 درصد برق خانگي استان را مصرف مي كنند، ادامه داد: با اين برنامه ها و همراهي مردم، در سال گذشته از پيك بار تابستان با حداقل مشكلات گذر كرديم.
مدیر عامل توزیع برق استان مرکزی همچنین با بیان اینکه، در بخش خانگي و تجاري نيز هيچ خاموشي اعمال نشد، اظهار داشت: استان مركزي يك استان مولد بوده و سهم استان در سطح كشور يك سهم كليدي است، 70 درصد شبكه هاي شهري و روستايي در استان بهسازي شده و 55 درصد شبكه فشار ضعيف موجود به كابل خودنگهدار تبديل شده است.
محمودی همچنین با بیان اینکه براي اولين بار در استان مركزي در سال 1401 پيك بار كاهش داشته و 72 ميليارد تومان پاداش به گروههاي مختلف مشتركين در سال گذشته تخصيص پيدا كرده است، گفت: در استان مركزي براي 95 درصد ادارات كنتور هوشمند نصب شده است و همه دستگاههاي اجرايي براساس مصوبه هيئت وزيران موظف هستند براي كاهش 30 درصد مصرف برق در ساعات اداري نسبت به سال پايه 1400 و كاهش60درصد مصرف در ساعات غيراداري اقدام كنند.
وي به مشوق هاي وزارت نيرو براي مديريت بار مصرف برق چاه هاي كشاورزي نیز اشاره کرد و گفت: در برنامه وزارت نيرو براي خاموشي چاه هاي كشاورزي اينگونه آمده است كه كشاورزان بايد به مدت پنج ساعت و در ساعات گرم روز چاه آب خود را خاموش كنند.
محمودي با تاکید بر اینکه با استفاده صحيح و با برنامه توليد كافي، كشاورزان مي توانند با 19 ساعت زمان باقي مانده هم به ميزان توليداتي كه نياز به فعاليت 24 ساعته چاه آب دارد، دست يابند، اضافه کرد امیدواریم امسال نیز شاهد همدلی و همراهی همگانی در این راستا باشیم.
نظر شما