استفاده از ظرفیت‌های مردمی یکی از شئون مردمی‌سازی دولت است

زراعتکارمقدم گفت: حضور مدیران در بین مردم و استفاده از ظرفیت‌های مردمی از شئون مردمی‌سازی دولت است در همین راستا سازمان‌های مردم‌نهاد به عنوان حلقه‌های میانی نقش مهمی برعهده دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، جواد زراعتکارمقدم- دستیار استاندار خراسان جنوبی در امور مردمی‌سازی دولت- امروز (۳۰ خرداد) در نشست سازمان های مردم نهاد استان با موضوع «جشنواره ملی طلایه‌داران شکوه ایران زمین» اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران مردمی بود و امام راحل هم با پشتوانه و همت مردم توانست این پیروزی را رقم بزند.

 

وی افزود: بعد از انقلاب هم شاهد حرکت‌های مردمی هستیم که نمونه آن دفاع مقدس است که تمام ظرفیت‌های مردم شکوفا شد و این اتفاق مقدس رقم خورد و بعد از آن جهاد سازندگی، نهضت سوادآموزی و همچنین نهادها و بنیادهای مختلفی شکل گرفت که در بحران‌‎ها نقش‌آفرینی خوبی داشته‌اند.

 

زراعتکارمقدم با اشاره به اینکه متاسفانه در برخی دولت‌های گذشته این نهادهای مردمی حذف و تبدیل به وزارتخانه شد و نگاه آنان هویت دادن به جریان مردمی نبود، ادامه داد: دولت سیزدهم با شعار دولت مردمی روی کار آمد و یکی از رویکردها در دوره جدید، حضور فعال مردم در عرصه‌ها بوده که زمینه‌ساز تحقق تمدن اسلامی است.

 

دستیار استاندار خراسان جنوبی در امور مردمی‌سازی دولت بیان کرد: حضور مدیران در بین مردم و استفاده از ظرفیت‌های مردمی از شئون مردمی‌سازی دولت است در همین راستا سازمان‌های مردم‌نهاد به عنوان حلقه‌های میانی نقش مهمی برعهده دارند.

 

وی در ادامه افزود: ایجاد سمن‌های جدید در راستای نیازها و ظرفیت‌های استان شکل خواهد گرفت تا جریان مردمی به تصمیم‌سازی برسد.

 

زراعتکارمقدم با بیان اینکه نقش مسجد در تربیت اسلامی، مشارکت و هویت دادن به مردم نباید نادیده گرفته شود، گفت: در سفرهای شهرستانی تاکید بر استفاده از قشر جوان بوده و از فرمانداران خواسته‌ایم حلقه‌های میانی با این محوریت شکل بگیرد.

 

کد خبر 1273977

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha