به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «میلاد اقدمی»، دبیر کمیته فرهنگی طرح توسعه محلات کم برخوردار کشور در دیدار با مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی اظهار داشت: طرح توانمندسازی محلات کم برخوردار حدود ۲ سال است که شروع به کار کرده است.
وی با بیان اینکه کمیته فرهنگی طرح توسعه محلات کمبرخوردار به دنبال شناسایی و رفع معضلات فرهنگی با همگرایی و هماهنگی نهادهای مسؤول در این عرصه است، خاطرنشان کرد: حدود ۱۹ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت کل کشور تحت پوشش این طرح ملی قرار میگیرند، که شامل ۲ هزار و ۲۰ محله در سطح کشور است.
اقدمی با بیان ایکه شاخصهای فرهنگی و اجتماعی این محلات زیر سطح استانداردهای تعریف شده است؛ خاطرنشان کرد: در این طرح از هر محله یک نماینده به عنوان شهردارمحله معرفی میشود و این شهرداران میان خودشان یک نفر را به عنوان مسئول پهنه معرفی میکنند تا برنامهریزی و هدایت مالی منابع به خانوادههای نیازمند اختصاص یابد.
دبیر کمیته فرهنگی طرح توانمندسازی ۲۰۲۰ محله کم برخوردار کشور با اشاره به اینکه تشکیل کارگروه های فرهنگی استانی و فعال شدن نهادهای مربوطه در اولویت کاری قرار دارد، گفت: در این راستا به دلیل ضریب نفوذ بالای کانونهای فرهنگی هنری مساجد در مناطق شهری و روستایی سراسر کشور؛ مدیران ستاد فهما هر استان به عنوان دبیران کمیته فرهنگی کارگروه معرفی می شوند.
همچنین مهدی اسداللهی، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری آذربایجانشرقی در سخنانی با اشاره به برپایی نمایشگاه طرح 2020 طی روزهای گذشته در تبریز اظهار داشت: آماده ایجاد تعامل و همگرایی حداکثری میان نهادهای مختلف مسؤول در حوزه فرهنگ برای تحقق اهداف تعیین شده هستیم.
حجت الاسلام سیدمهدی حسینی؛ دبیر کارگروه مشترک ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور و طرح توسعه محلات کم برخوردار(طرح 2020) نیز در سخنانی به ارایه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در سطح کشور و اهداف تفاهمنامه منعقد شده میان ستاد فهما کشور و ستاد توانمندسازی محلات کمبرخوردار کشور پرداخت.
نظر شما