باید مسئولان وارد میدان جهاد تصمیم شوند/ تحول در نظام حکمرانی نیازمند تصمیمات سخت مسئولان است

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید مسئولان وارد میدان جهاد تصمیم شوند، گفت: تغییر و تحول در نظام حکمرانی نیازمند تصمیمات سخت مسئولان است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، محمدباقر قالیباف در گردهمایی 3 هزار نفری اساتید بسیجی استان تهران با بیان اینکه بسیج تبلور عینی حضور سازماندهی شده مردم در تمام امور جامعه است، گفت: اساتید بخشی از تشکل های مردمی هستند. ما شهید چمران را به عنوان الگوی خود قرار داده، چمرانی که در اوج تعهد و اخلاص بود و با گفتار، رفتار و کردار خود و در نهایت با تقدیم جان درستی کارنامه اش را اثبات کرد.

 

 

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید از خودمان بپرسیم در شرایط داخلی و خارجی مهمترین هدف چیست، گفت: بر اساس واقعیت کشور و بیانات رهبر انقلاب باید بگوییم مهمترین هدف ما در حکمرانی جامعه تحول و تغییر اساسی است. نگاه تحولی بود که انقلاب اسلامی را به وجود آورد. همین نگاه بود که باعث شد ما دوران دفاع مقدس را پشت سر گذاشته و توطئه ها را از بین ببریم.

 

 

وی ادامه داد: باید بپذیریم که اگر می خواهیم کشور استقلال داشته باشد، این هدف بدون تولید و مولد بودن امکان پذیر نیست بدون تولید نمی توان استقلال، آزادی و هویت دینی خود را حفظ کنیم. امام (ره) خطاب به آمریکا اظهار داشتند اگر شما در مقابل دین ما بایستید ما در مقابل تمام دنیای شما می ایستیم، باید علم و معرفت و قدرت تولید داشته باشیم تا به ثروت دسترسی داشته باشیم.

 

 

وی افزود: حکمرانی نو مبتنی بر حقانیت و اصالت جمهوری اسلامی است و توجه به ایمان و باور است. باید بپذیریم در حوزه مربوط به قلمروی حکمرانی امروز دچار چالش هستیم که اگر حل نشود روز به روز این چالش ها بیشتر شده و این بخش مانند حوزه حکمرانی در عرصه دفاع و امنیت است که ما به بازدارندگی مقابل دشمن رسیده ایم اما نتوانستیم در عرصه های دیگر قدرت بازدارندگی را داشته باشیم و دشمن از همین نقاط ما را به چالش می کشد.

 

 

وی گفت: حکمرانی نیازمند تغییر روش و ابراز است و پیش قراول این تحول نخبگان و پیش آهنگان نیز اساتید بسیجی هستند.

 

 

قالیباف با بیان اینکه ایده پردازی برای تحول و نوسازی نظام حکمرانی به کار عالمانه و جمعی نیاز دارد، گفت: برای موفقیت در جهاد تبیین باید از جهاد تولید شروع کنیم در غیر این صورت جهاد تبیین در گذرگاه زمان به جهاد توجیه تبدیل می شود و در نهایت به جای جذب حداکثری به سمت جذب حداقلی حرکت می کنیم.

 

 

رییس مجلس شورای اسلامی افزود: شهدا در دوران دفاع مقدس با جهاد خود خرمشهر را فتح کردند. امروز خرمشهر و فتح ما؛ ذهن های تصرف شده توسط دشمن است که باید پاکسازی و مجددا به دست آوریم.

 

 

وی تصریح کرد: عاجزانه از اساتید بسیجی می خواهم که در دانشگاه ها نسبت به تمام دانشجویان حق پدری، استادی و معلمی را ادا کنند زیرا هرگز وظیفه شما نسبت به قشر خاصی نیست. تمام دانشجویان فرزندان و شهروندان ما هستند. اگر می خواهید ذهن آنها را از آسیب دشمن نجات دهید باید به این نکته توجه کنیم.

 

 

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: بهترین الگو در جهاد تبیین الگوی رهبر انقلاب است. ایشان هیچ گاه در جلسات عمومی و خصوصی و تخصصی منکر نارسایی و کمبود نشدند و آن را با صراحت بیان می کنند اما به گونه ای این امر را مطرح می کنند که هیچ گاه کسی را ناامید نکرده و اعتماد به نفسی را خدشه دار نمی کنند. رهبر انقلاب در تمام شرایط ابتکار عمل را به دست دارند و این رویکردی مهم در بیان موضوعات مبتنی بر جهاد تبیین است.

 

 

وی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب مبنی بر اینکه مجلس در حوزه قانونگذاری نقشه راه دارد، خاطرنشان کرد: ما در بحث اقتصادی در دو جهت خنثی سازی و رفع تحریم حرکت می کنیم و برای آن قانون تصویب شده است که از جمله آن می توان به قانون اقدام راهبردی برای مقابله با تحریم اشاره کرد. در حوزه خنثی سازی تحریم قوانینی برای سه دوره زمانی در حوزه مسکن تصویب و در حوزه اشتغال نیز مصوباتی ارایه شده است. اولویت ما اصلاح ساختار بودجه بود که با اعمال آن و بنا بر اذعان دولت در دو سال گذشته تراز عملیاتی منفی در بودجه نداشتیم و سقف بودجه هم اضافه نشد.

 

 

قالیباف گفت: شفافیت را قبول دارم و سالهاست که آن را دنبال می کنم و اولین نفری بودم که طرح شفافیت را در مجلس امضا کردم. از جبهه انقلاب یک سوال دارم، آیا جایی از رهبر انقلاب شنیده اید مطالبه ایشان از مجلس شفافیت باشد؟ مطالبه رهبری بودجه و اصلاح ساختار است. وقتی از جهاد تبیین صحبت می کنیم باید روش را نیز از رهبر انقلاب بیاموزیم.

 

 

وی گفت: معتقدم بعد از جهاد تولید و جهاد تبیین برای مسئولان آنها باید جهاد تصمیم را عملی کنند. تغییر و تحول و بازسازی نظام حکمرانی در کشور نیازمند تصمیماتی است که این تصمیمات دارای ویژگی هایی است و افراد باید بدانند که باید تصمیمات سخت و تلخ بگیرند و وارد میدان شوند و با شجاعت، اعتبار و آبرویشان را کف دست گذاشته و تصمیم خود را اعمال کنند و پشت درهای بسته با قبیله و دوست خود برای کشور تصمیم گیری نکنند.

 

 

وی گفت: اگر بتوانیم جهاد تولید، تبیین و تصمیم را دنبال کنیم می توان تحول در نظام حکمرانی را نیز پیگیری کرد که باید تحقق عینی آن را در برنامه هفتم ببینیم و ما در همین جا دست نیاز خود را به سوی دانشگاهیان و نخبگان درباره برنامه هفتم دراز می کنیم. برنامه هفتم باید بتواند در حوزه اقتصادی ما را بعد از پنج سال به ثبات اقتصادی برساند.

 

 

وی با بیان اینکه برنامه هفتم متفاوت از برنامه ششم گذشته باید باشد، گفت: حداکثر پیشرفت ما در برنامه قبلی 30 درصد بود و نمی گذاریم برنامه هفتم مانند برنامه قبلی اجرا شود.

 

 

کد خبر 1274194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha