به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، عباسعلی رضاپور امروز یکشنبه (۴ تیر) در نشست خبری تکریم ملی چهره ماندگار صنعت استان با بیان اینکه دانشگاه صنعتی بیرجند تنها دانشگاه صنعتی شرق کشور است که وظیفه تعلیم و تربیت نیروی متخصص صنعت در شرق کشور را بر عهدا دارد، گفت: این دانشگاه در سال 86 تاسیس شده است و در این ۱۵ سال روند رو به رشد مناسبی داشته و اکنون پیشرفت آن آغاز شده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 70 عضو هیات علمی و سه دانشکده و 10 رشته مهندسی پر تقاضا در سطح دانشگاه فعال است، گفت: دانشگاه صنعتی بیرجند ظرفیت همکاری و کمک به حل مسائل بخش صنعت در استان را دارد.
رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند با بیان اینکه امسال هدفگذاری دانشگاه براساس دانشگاه نسل چهار صورت گرفته است، افزود: دانشگاه صنعتی ارتباط خود را با صنایع استان بیشتر کرده است و از جمله آن می توان به ترویج فرهنگ کارآفرینی و صنعت با بازدید بیش از 60 واحد تولیدی خرد و کلان اشاره کرد.
رضاپور با اشاره به اینکه اشتغال پایدار و امیدافرین یکی از ملاک های انتخاب الگوی برتر صنعت در استان بوده است، ادامه داد: مراسم تکریم ملی الگوی برتر صنعت در خراسان جنوبی، 10 تیرماه امسال با حضور مسئولان کشوری در فرهنگ سرای شهرداری برگزار می شود.
وی معرفی الگوهای کارآفرین و صنعتی را از اهمیت بالا برخودار دانست و گفت: برگزاری این مراسم باعث خواهد شد که این فرهنگ در دانشگاه صنعتی بیرجند ادامه داشته باشد و تکریم ادواری سرامدان صنعت را با همکاری بنیاد ملی نخبگان در دانشگاه صنعتی بیرجند برگزار کنیم.
رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند با بیان اینکه در ادامه با اشاره به طرح بورسیه صنعتی دانشجویان نخبه دانشگاه صنعتی بیرجند، گفت: این طرح از سیاست های دانشگاه است و تاکنون اقدامات زیادی در این خصوص صورت گرفته است.
رضاپور با تاکید بر اینکه سیاست وزارت علوم تغییر کرده و رشته هایی که متقاضی نداشته باشد حذف میشوند و به رشته های پر تقاضا کد خواهند داد، خاطرنشان کرد: رشته هایی که ظرفیت جذب دانشجو به شکل بورسیه را نداشته باشند، کم کم به سمت حذف شدن خواهند رفت.
وی با اشاره به اینکه 25 درصد از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی بیرجند در طرح احیاگران واحدهای صنعتی مشارکت دارند که اینها در حل مسائل واحدهای صنعتی استان ورود کردند، گفت: از هر گروه آموزشی چند استاد در چند واحد خبره صنعتی درگیرند.
رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند با اشاره به اینکه همچنین ۲۵ تفاهم نامه با واحدهای صنعتی در استان منعقد شده است، یادآور شد: نگهداشتن نخبگان در داخل استان مهمترین ویژگی طرح جذب بورسیه صنعتی است که این ظرفیت برای دانش آموزان نخبه استان ایجاد شده است.
رضاپور با بیان اینکه در این طرح 28صنعت برجسته و مهم استان به صورت رسمی دعوت به مشارکت شدند، خاطرنشان کرد: تاکنون 25 شرکت صنعتی برجسته در طرح شرکت کردند.
نظر شما