به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان فارس، سید محمد حسینی در جلسه ستاد مردمی سازی دولت در استان فارس، گفت: امسال در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ یک درصد از بودجه دستگاهها و شرکتهای دولتی به کار فرهنگی اختصاص داده شده که آئین نامه آن نیز هفته گذشته در دولت تصویب شده است.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس با یادآوری اینکه در این حوزه گروهها و مؤسسات مردمی بهترین افرادی هستند که میتوانند پیشنهاد دهند و مجری فعالیتهای فرهنگی باشند، گفت: به جای اینکه همیشه کارها را دولتی کنیم، گروههای مردمی باید پای کار بیایند.
وی ادامه داد: باید جریان سازی فرهنگی در کشور شکل بگیرد، اینکه هر کسی در گوشهای اقدام خودجوش انجام دهد کافی نیست، چرا که دشمنان، بدخواهان و معاندین اتاق فکر دارند و به صورت متمرکز کاری را دنبال میکنند و ما باید با یکدیگر تعامل و همراهی داشته باشیم تا بتوانیم اثرگذار باشیم.
حسینی در ادامه به جایگاه استان فارس در عرصه فرهنگ و هنر اشاره و اظهار کرد: نام فارس از گذشته با فرهنگ و هنر آمیخته بوده است و انتظار از این استان زیاد است، شخصیتهایی مثل حافظ و سعدی، فرهنگ ایرانی را جهانی کردند و این استان امروز نیز باید پیشگام و الگویی برای سایر استانها باشد.
وی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب همیشه بحث اقتصاد، فرهنگ و علم را جز اولویتها مطرح کردند؛ درست است در مقطعی به دلیل مشکلات مردم، در نامگذاری سال تمرکز بر مسائل اقتصادی است اما معنای آن بیتوجهی به فرهنگ نیست.
حسینی با بیان اینکه فرهنگ میتواند بسیاری از مشکلات اقتصادی را کاهش دهد، افزود: به عنوان مثال فرهنگ کار در کشور ما معیوب است، بعضی از استانها میگویند نیروی کار و ماهر میخواهیم اما کسی حاضر نیست کار کند لذا باید در بسیاری از حوزهها تحول ایجاد شود و نیاز به فرهنگ سازی در بسیاری از حوزهها داریم.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس تاکید کرد: مدیران ما باید نگاه فرهنگی داشته باشند و با آموزش، مهارت لازم را برای نقش آفرینی در این عرصه به دست آورند.
حسینی با تاکید بر اینکه دولت به فعالیت گروههای جهادی در نقاط مختلف کشور اعتقاد دارد، یادآور شد: امروز با بهرهگیری از ظرفیت این گروهها، کارهای بزرگی در حال انجام است.
او به بحث آمایش سرزمین اشاره کرد و افزود: باید به سمت اجرای عدالت و محرومیت زدایی در کشور حرکت کنیم و یکی از رویکردهای سفرهای استانی همین مسئله است.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس ادامه داد: تلاش دولت این است بتواند به سمت برقراری عدالت حرکت کند.
حسینی خاطرنشان کرد: این دولت تنها دولتی بوده که از روز اول بر مبنای سند تحول فعالیت کرده و گامهای بلندی در این زمینه برداشته شده است؛ ما ضعفها و کاستیها را میدانیم و بین مردم هستیم و در راستای رفع مشکلات مردم گام بر میداریم.
معاون رئیس جمهوری در امور مجلس همچنین با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در اسفندماه سال جاری افزود: باید با کار جهادی و خدمت به مردم و تبیین درست دستاوردها، زمینه را برای حضور و مشارکت حداکثری مردم در پای صندوقهای رأی فراهم کنیم.
میتوان با روحیه جهادی به اهداف اسناد بالادستی کشور رسید
وی همچنین شامگاه پنجشنبه در یادواره شهدای بوانات استان فارس بیان کرد: در راستای ریشه کن کردن فقر مطلق باید علاوه بر تأمین ٩٠ درصد از محصولات مورد نیاز کشور، سالانه یک میلیون شغل، رشد اقتصادی هشت درصدی و کنترل رشد نقدینگی در کشور نظر رخ دهد.
حسینی اضافه کرد: میتوان با روحیه جهادی به تمامی اهدافی که در اسناد بالادستی کشور تدوین شده است رسید این در حالی است که سستی و ضعف دسترسی به اهداف را مشکل میکند.
معاون پارلمانی ریاست جمهوری افزود: در تسلیحات نظامی امروز به جایگاهی دست یافتیم که کشورهای بزرگ و قدرتمند دنیا میخواهند از ما خریداری کنند در حالی که در دوران دفاع مقدس همه تجهیزات ما وارداتی بود.
او با اشاره به ١۵ هزار شهید استان فارس در جنگ تحمیلی بیان کرد: یکی از افتخارات استان فارس تقدیم ١۵ هزار شهید به انقلاب است از این رو باید از خون آنان دفاع کرد.
وی به شهدای مدافع حرم در استان فارس و همچنین شهدای حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ (ع) اشاره کرد و افزود: با حادثه تروریستی حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع) چهره پلید آشوبگران مشخص شد که اینها به کسی رحم نمیکنند و برای آنها مهم نیست چه کسی در مقابل آنها قرار دارد و به مرد، زن، کودک، باحجاب و کم حجاب توجهی نداشتند و همه را به رگبار بستند؛ اگر این آدمهای بی رحم در قدرت قرار بگیرند چه خواهند کرد؟
معاون رئیس جمهور در خصوص سفرهای استانی رئیس جمهور نیز تصریح کرد: یکی از اهداف این سفرها بررسی میدانی مشکلات توسط ریاست جمهوری است از این رو تلاش شده تا تمامی مشکلت احصا شده و نسبت به برطرف کردن این مشکلات اقدام شود.
نظر شما