به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «رضا پارسیان نژاد» ظهر امروز (۱۲ تیر ماه) در دومین یادواره شهید «امرالله پورنگ» که در محل ستاد کنگره شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد، اظهار کرد: این استان هزار و ۸۲۵ شهید گلگون کفن دارد که ۶۳ شهید از این تعداد جاوید الاثر هستند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به برگزاری دومین یادواره شهید «امرالله پورنگ» از منطقه عاجم شهر قلعه رئیسی، گفت: این یادواره به همت مردم، گروههای جهادی و مردمی برگزار شده است.
وی ضمن تاکید بر اینکه ما مدیون حماسه، ایثار، گذشت و اخلاص شهدا هستیم، افزود:متاسفانه از نعمت وجودی بسیاری از والدین شهدا در جامعه محروم هستیم و شاید حدود ۲۰ الی ۲۵ درصد والدین شهدای استان در قید حیات هستند.
پارسیان نژاد خاطرنشان کرد: والدین معظم شهدا گنجینههای معنوی، آیههای صبر، استقامت و ایثار هستند که بزرگ ترین سرمایه وجودی خود را تقدیم آرامش، آسایش، ولایت و امنیت این مملکت کردند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: وظیفه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نه تنها در بنیاد شهید و امور ایثارگران بلکه وظیفه همه ما و تکلیف الهی است.
وی تاکید کرد: اعتقاد دارم اگر شهدا دعوتنامه نفرستند، نمیتوانیم در محضر شهدا حضور داشته باشیم.
پارسیان نژاد یادآور شد: در بنیاد شهید و امور ایثارگران دو ماموریت به صورت ویژه دنبال میشود که یکی ـتکریم خانوادههای شهدا» و «ترویج فرهنگ ایثار شهادت» است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: هرچند خدماتی که به خانواده شهدا ارائه میشود هیچ گاه جوابگوی اخلاص آن عزیزان نیست، اما قانون یک سری تکالیفی مشخص کرده و این کار نیز نتوانسته ذرهای از ایثار خانوادههای شهدا را جبران کند.
وی بیان کرد: در دستورالعملی که اخیرا ابلاغ شده و ماموریت بنیاد شهید و اموریثارگران متناسب با این ساختار تعریف شده، به این معنا که بنیاد شهید از وظیفه حمایتی و امدادی که بر عهده داشت هم اکنون به عنوان دستگاه معاضدتی، دستگاه پیگیری و دستگاه نظارت بر قانون را دارد، چون وظیفه تکریم خانوادههای شهدا وظیفه عمومی همگانی بوده و دستگاههای دولتی، اداری و همه مجموعهها نسبت به ایثار، اخلاص و از جان گذشتگی شهدا وظیفه دارند.
پارسیان نژاد افزود: ارزشی که ما امروز در این یادواره آن را احساس میکنیم، استفاده از ظرفیت گروههای جهادی، گروههای معنوی و مردمی است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: برنامههایی که امسال به مناسبت گرامیداشت حماسه پد خندق، گرامیداشت شهدای عملیات غرورآفرین بیت المقدس، شهدای ارتش و همه مراسماتی که هم اکنون برگزار میشود، ارزش معنوی آنها این است که گروههای مردمی، جهادی، خواهران و برادران این برنامهها را برنامهریزی و برگزار میکنند.
وی ابراز داشت: شاید یکی از دغدغههای مردم منطقه محروم اما دلاورخیز و قهرمان خطه قلعه رئیسی و روستای آجم این باشد که از مسئولان توقع دارند مشکلات منطقه به واسطه برکت خون شهید بررسی و مرتفع شود.
پارسیان نژاد به تصویر شهید هدایت الله طیب نصب شده در کنگره شهدای اشاره کرد و افزود: شهید«هدایت الله طیب» از دانشجویان مبارز استان در دانشگاه فلوریدای آمریکا مشغول به تحصیل بود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: این شهید از محرومترین روستای کهگیلویه و بویراحمد که جاده ارتباطی نداشت در وصیتنامه خود نوشته بود که «بعد از شهادت، من را در زادگاهم دفن کنید، چون میخواهم به واسطه شهادتم، آن منطقه جاده ارتباطی داشته باشد».
وی افزود: با همکاری استاندار کهگیلویه و بویراحمد که نسبت به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت همیشه دغدغه لازم را داشته اند، جاده ارتباطی منطقه با نام «طریق الطیب» نام گذاری شد.
پارسیان نژاد گفت: باید تلاش کنیم تا اگر در منطقه آجم محرومیت وجود دارد، این چهره از روستای آجم زدوده شود.
بنابراین گزارش؛ شهيد پوررنگ در سال 1341 در منطقه اي به اسم گچ شوك در يك خانواده محروم و مستضعف ديده به جهان گشود.
شهيد پوررنگ در عمليات نصر شش شركت داشت تا اينكه مجروح شد .
تعداد زيادي از جمع دشمن را به هلاكت رساند و براثر تركش خمپاره از طرف چپ مجروح شد و چشم خود را از دست داد و به وسيله هواپيما به بيمارستاني در شيراز منتقل شد و در حال بستري جان خود را نثار دين اسلام كرد .
گفتنی است در پایان این یادواره از همسر شهید «امرالله پورنگ» با حضور مسئولان کشوری و استان کهگیلویه و بویراحمد تجلیل به عمل آمد.
نظر شما