به گزارش خبرگزاری شبستان، ایهود اولمرت، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی که در طرح نقشه های حمله به ایران همواره پیشرو بوده است این روزها در مصاحبه با روزنامه ها و خبرگزاری های متفاوت ای حرکت را به ضرر رژیم صهیونیستی توصیف می کند.
وی در مصاحبه با سی ان ان اظهار می دارد که اگر قرار است جنگی علیه ایران به راه بیفتد باید آمریکا پیشتاز آن باشد و رژیم صهیونیستی پای خود را کنار بکشد.
در جای دیگر اولمرت در روزنامه هافینگتون پست می افزاید: بطور قطع نباید به ایران حمله کرد . رئیس سابق موساد (سازمان اطلاعات خارجی اسرائیل) و رئیس سابق شین بت (سازمان اطلاعات داخلی اسرائیل) نیز برخلاف بنیامین نتانیاهو نخست وزیر هیچ اعتقادی به حمله به ایران ندارند.
بر اساس این گزارش در یک دهه اخیر محافظه کاران ایران را به عنوان تهدید هسته ای ترسیم کرده اند اما حقیقت این است که تا کنون آمریکایی ها و مقامات بین المللی درباره اینکه ایران سلاح اتمی دارد، سخنی به میان نیاورده اند. آژانس بین المللی انرژی اتمی سازمان ملل نیز بارها بر عدم انحراف ایران از برنامه های صلح آمیز هسته ای تاکید کرده است. در سال 2007 - زمان ریاست جمهوری جرج بوش- سازمان اطلاعات ملی آمریکا بر اینکه ایران سلاح اتمی ندارد نیز تاکید کرده بود. رئیس اطلاعات ملی در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما در سال 2009 بر درستی این اطلاعات صحه گذاشته است. امسال نیز لئون پانتا وزیر دفاع آمریکا به طور واضح اعلام کرد ایران تا کنون نه سلاح اتمی ساخته است و نه هیچ تمایلی برای ساخت آن از خود نشان داده است.
به گزارش واحد مرکزی خبر، در سال 2009 که ایران ساخت تاسیسات نزدیک قم را آغاز کرد پیوسته درباره جزئیات روند کار به آژانس بین المللی انرژی اتمی گزارش می داد.
از سوی دیگر ایران به عنوان یک کشور امضا کننده معاهده منع گسترش سلاح های اتمی -- در حالی که اسرائیل این معاهده را امضا نکرده است -- دارای صلاحیت برای انجام فعالیت های صلح آمیز هسته ای است. برنامه غنی سازی اورانیوم در این کشور که با خلوص بیست درصد انجام می شود، کاملا قانونی و برای تولید محصولات پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد. از سوی دیگر درصد خلوص اورانیوم بیست درصد بسیار پایین تر از خلوصی است که برای ساخت بمب اتمی مورد نیاز است. برای ساخت بمب اتمی به اورانیوم با خلوص نود و پنج درصد نیاز است. در عین حال برخی کارشناسان معتقدند ایران قصد دارد ظرفیتهای هسته ای خود را گسترش داده و سلاح اتمی بسازد. حتی در صورت صحیح بودن این ادعا، این کار به چند سال زمان نیاز دارد.
برخی استدلال می کنند ایران نفت خیز دیگر نیازی به انرژی اتمی ندارد، اما کاملا روشن است تلاش برای دست یابی به منابع انرژی جدیدتر نه وقت تلف کردن است و نه اقدامی غیرقانونی. آمریکا نیز تنها از یک منبع انرژی خود استفاده نمی کند. مانند هر کشور دیگر ایران نیز خواستار استقلال بیشتر است. در سالهای اخیز ایران بیشتر بنزین مورد نیاز خود را وارد کرده است.
به نوشته این روزنامه گاهی اوقات اظهارات رئیس جمهور ایران مبنی بر « محو اسرائیل از صحنه روزگار» با سوء تفاهم هایی همراه می شود. در برخی ترجمه های نادرست از سخنان احمدی نژاد بگونه ای وانمود می شود که وی قصد دارد « اسرائیلی ها را از میان بردارد.» اما حقیقت امر این است که ایرانی ها خواستار از میان رفتن دولت اسرائیل هستند. در ضمن ایران مخالف تندروهای ضد یهودی است.
بر خلاف تاریخچه روابط تیره میان دولت های ایران و آمریکا ، اما ایران همواره نسبت به فرهنگ و مردم این کشور از جمله حادثه یازده سپتامبر ابراز همدردی کرده است.
این روزنامه در ادامه این سوال را مطرح می کند: در میان آمریکا، اسرائیل و ایران کدامیک متخاصم هستند؟ آمریکا تحریم های اقتصادی شدیدی علیه ایران اعمال کرده است، چه کسی تحت عنوان از پا درآوردن دولت ایران، مردم آن کشور را با مشکلات دست به گریبان کرده است. آیا آمریکا از عملیاتهای مخفیانه علیه ایران حمایت کرده است ؟ شاید ، یا حتما . اسرائیل قطعا چنین کاری را انجام داده است .
با وجود مدارک کافی درباره اقدامات علیه ایران، همواره این کشور به اتهامات بی اساس حمایت از شورشیان عراقی متهم شده است. حقیقت امر این است که اسرائیل بر خلاف خواسته مردمش جنگ طلب است. جالب است که نامزدهای جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هم بسیار تندرو بوده و از حمله به ایران سخن می گویند.
از نقطه نظر دیگر، اسرائیل و آمریکا دارای ذخایر قابل توجه سلاح های هسته ای هستند، در حالی که ایران هیچ سلاح اتمی ندارد. آمریکا سیاست های جنگی دارد که مردم ان به هیچ عنوان اطلاعی از آنها در اختیار ندارند. دولت اوباما بمب های نابودگری را به اسرائیل تحویل داده است.
در یک دهه اخیر آمریکا و اسرائیل اشتیاق بسیاری برای اشغال دیگر کشورها از خود نشان داده اند. این در حالی است که ایران هیچ جنگی با دیگر کشورها نداشته است.
این روزنامه امریکایی می افزاید با توجه به موضوعات مطرح شده می توان نتیجه گرفت ایران بر خلاف ادعای غربیها هیچ تهدیدی برای امنیت جهان محسوب نمی شود.
پایان پیام/
نظر شما