به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، مهندس ابوطالب شفقت، استاندار خراسان شمالی (21 خرداد) در جلسه ستاد راهبردی اجرای طرح سلامت خانواده شهری که با حضور فرمانداران و جمعی از مدیران دستگاه های مربوطه در سالن شماره 2 استانداری برگزار شد، اجرای این طرح را کاری بزرگ و تضمین کننده سلامت آینده جامعه عنوان کرد.
وی این طرح را موجب تحول در جامعه خواند و تأکید کرد: برای استقبال و همکاری بیشتر مردم باید آموزش های لازم ارائه شود.
وی در این راستا اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی، پزشکان و مردم سه گروه مؤثر در اجرای این طرح هستند که باید زبان مشترک و تفاهم لازم را داشته باشند.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی، آمادگی پزشکان و استقبال آنها از این طرح را رمز موفقیت این مهم دانست و گفت: ضرورت دارد دانشگاه علوم پزشکی جلسات تخصصی برای آنها برگزار کند.
شفقت ادامه داد: صدا و سیما برای تشویق و هدایت مردم جهت اجرای این طرح باید در کنار پخش اخبار مصاحبه ها، برنامه تهیه و پخش کند.
وی اضافه کرد: با توجه به حجم گسترده استفاده مردم استان از رادیو و تأثیرگذاری آن این رسانه ملی می تواند نقش اساسی در اجرای این طرح داشته باشد.
دکتر محمدرضا مجدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی نیز دراین جلسه گفت: در حال حاضر حدود 55 درصد هزینه درمان توسط خود مردم تأمین می شود که در پایان برنامه 5 ساله باید به 30درصد برسد.
وی ادامه داد:طرح پزشک خانوده هم اکنون در شهرهای زیر 20 هزارنفر جمعیت و روستاها اجرا می شود و قرار است امسال در شهرهای بالای 20هزار نفر شامل بجنورد،شیروان و اسفراین نیز اجرا می شود.
مجدی خاطر نشان کرد:در طرح سلامت خانواده تمام خانوارهای شهری با تشکیل پروژه و ثبت نام برای خانواده خود پزشک تعیین می کنند که درمان کاملاً رایگان است و درصورت ارجاع به پزشک خانواده 10 درصد ویزیت پرداخت می شود.
پایان پیام/
نظر شما