دانشکده معارف قرآنی ملایر کلنگ زنی شد

دانشکده علوم انسانی و معارف قرآنی دانشگاه ملایر، عصر گذشته (14 تیر) با حضور معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مسئولین استانی در 6 هزار متر مربع کلنگ زنی شد.<BR>

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، سیدجواد ساداتی‌نژاد، دبیر کمیته خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عصر گذشته (14 تیر) در مراسم کلنگ‌زنی دانشکده علوم انسانی و معارف قرآنی در دانشگاه ملایرگفت: خیرین در احداث مکان های علمی و فرهنگی نقش بسزایی دارند.


وی با بیان اینکه خیرین طی چند سال گذشته در احداث دانشگاه در کشور خدمات ارزنده ای را ارائه داده اند، اضافه کرد: این امر خیرین موجب سعادت دنیوی و اخروی آنان خواهد شد، چراکه به دو امر علمی و فرهنگی توجه دارند.


وی با اشاره به توسعه علم و فناوری در دنیای امروز تصریح کرد: توسعه علم و فناوری باید همگان با توسعه فرهنگی و اخلاقی باشد تا شاهد خروجی های خوب باشیم.


دبیر کمیته خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: فناوری در دنیای امروز یکی از ارکان اصلی توسعه است و دانشگاه به عنوان سکوی پرش در راستای تحولات در جهان امروز است.


ساداتی نژاد با اشاره به اهمیت این کار خیر در توسعه جامعه اضافه کرد: دانشگاه به عنوان منشا تحولات در راستای تربیت نخبگان و افراد متخصص نقش بسیار مهمی در توسعه کشور دارد.


وی با اشاره به موفقیت های دانشمندان ایرانی در زمینه های مختلف تصریح کرد: این موفقیت ها موجب شده که ایران اسلامی در زمینه علم و فناوری در جهان به خوبی بدرخشد.


وی با تاکید براینکه ایجاد علم موجب افزایش اقتدار می شود، اظهار داشت: ایران اسلام در حال حاضر در جایگاه خوبی در زمینه فناوری دارد و این مسئله باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.


دبیر کمیته خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: متاسفانه کشورهای زورگو و مستکبر به خاطر داشتن این فناوری ها ظلم و ستم خود را بر دیگر کشورها روا می دارند و این مسئله روز به روز بیشتر از گذشته در حال تشدید شدن است.


ساداتی نژاد، شعار جمهوری اسلامی ایران را بهره‌گیری از علوم نافع عنوان و اضافه کرد: نگاه جمهوری اسلامی ایران به علم، نگاه صلح و دوستی و نه جنگ و ظلم است.


وی، دانشگاه ها را متعلق به مردم دانست و تصریح کرد: فرزندان این مرز و بوم در این داشنگاه ها مشغول به تحصیل می شوند تا شاهد شکوفایی ایران اسلامی در تمامی زمینه ها باشیم.


وی، راز ماندگاری را عمل صالح، فرزند نیکو و کتاب سودمند برای جامعه عنوان و اظهار داشت: مصداق این راز ماندگاری همین کارهای خیرین در سطح جامعه است که باعث می‌شود باقیات صالحات را به همراه داشته باشد.


دبیر کمیته خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هر خیری که در راستای کار عمرانی در دانشگاه اقدام کند و پروژه را به 50 درصد کار برساند وزارت علوم نیز 50 درصد دیگر کار عمرانی پروژه را تقبل می‌کند.


پایان پیام/

 

کد خبر 148905

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha