فریده داودی، مدیر تحصیلات تکمیلی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در رابطه با رشته مطالعات اسلامی زنان به خبرنگار شبستان گفت: رشته مطالعات اسلامی زنان که برای اولین بار در سطح حوزه های علمیه خواهران در کشور ارائه می شود شامل 30 واحد تخصصی و 72 واحد عمومی است.
وی دروس فقه و اصول، تفسیر و علوم قرآنی، عقاید شیعه و تجزیه و ترکیب را از جمله دروس عمومی این گرایش عنوان کرد و افزود: جریان شناسی مطالعات زنان در جهان اسلام، جریان شناسی، مبانی و آثار فمنیسم، زن در نظام حقوقی ایران و حقوق زن در اسلام و غرب از جمله دروس تخصصی این گرایش جدید هستند.
داودی درباره دیگر دروس و واحدهای تخصصی این رشته گفت: جامعه شناسی جنسیت، اخلاق جنسیتی، روانشناسی اختلاقی زن و مرد و جنسیت و تعلیم و تربیت از دیگر دروس تخصصی این رشته است.
مدیر تحصیلات تکمیلی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، زبان انگلیسی، عربی معاصر و دوره های کارورزی را نیز از جمله دروس تخصصی طلاب این رشته عنوان کرد و افزود: دو رشته جدید ادبیات عرب و مطالعات اسلامی زنان در میان رشته های تخصصی سطح 3 (کارشناسی ارشد) حوزه های علمیه خواهران مورد استقبال بیشتری قرار گرفته است.
بنابر گزارش خبرگزاری شبستان در حال حاضر رشتههای فقه و اصول، تفسیر و علوم قرآن، فلسفه اسلامی، کلام اسلامی، تاریخ اسلام و مطالعات اسلامی زنان در حوزههای علمیه خواهران کشور تدریس میشود و 7 رشته جدید ادبیات عرب، امامت، مهدویت، مذاهب اسلامی، اخلاق و تربیت اسلامی، تربیت مبلغ خارج از کشور و مدیریت برنامهریزی نیز رشته هایی هستند که برای ارائه در نظام آموزشی سطح سه (کارشناسی ارشد) حوزه های علمیه خواهران طراحی شده و به زودی ارائه می شوند.
پایان پیام/
نظر شما