توسعه فرهنگی لازمه جامعه اسلامی است

عباس مسعودی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز در مصاحبه با خبرنگار شبستان، گفت: توسعه فرهنگی لازمه جامعه اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از البرز، عباس مسعودی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز در مصاحبه با خبرنگار شبستان، گفت:توسعه فرهنگی لازمه جامعه اسلامی است.


مسعودی سیاست اجرایی نظام انقلاب اسلامی ایران را در توسعه فرهنگی خلاصه کرد و گفت: توسعه فرهنگی از سیاست اجرایی نظام است، که هر ساله بنابر این چارت کلی تدابیر فرهنگی و بینشی اندیشیده می شود.


وی هجمه های خطرناک علیه دین و فرهنگ تشیعه را با اهمیت شمرد و خاطرنشان کرد: تهاجم فرهنگی و خلاصه شدن جوانان در پای ماهواره های مروج بی هویتی، تدابیر مسئولان و توجه خاص آنان را می طلبد.


این مسئول حفظ اوقات فراغت جوانان استان را در چارچوبی اسلامی و دینی، عامل جلوگیری از سلطه و نفوذ فرهنگ غیر دینی و ایرانی عنوان کرد.

 

اوقات فراغت نوجوانان و جوانان یک سوم از زمان روزانه آنان در روز است

 

مسعودی، با بیان این مهم که اوقات فراغت تنها به تابستان و ایام تعطیلات مدارس خلاصه نمی شود، عنوان کرد: فرصت ها و زمان با قیمت فراغت مختص تابستان نیست و بنا بر آمارهای ارسالی آنچه مشاهده می شود، فراغتی بیش از زمان تعریف شده در اختیار نسل جوان و نوجوان ما قرار دارد.
 

وی ادامه داد: اداره تبلیغات اسلامی استان البرز با برنامه ریزی های انجام گرفته در تمامی ایام سال برنامه های مختص پر کردن اوقات فراغت جوانان دارد و به لزوم آن متعهد است.
 

تشکل های هسته ای فرهنگی جوانان

 

مسعودی با اشاره به تشکل های هسته ای فرهنگی جوانان، عنوان کرد: راهکارهای اجرایی و نتیجه بخشی چون ایجاد تشکل های هسته ای فرهنگی جوانان، با محوریت گفتمان دینی، از راهکارهایی با فرآیند بالا و مثمر در استان تلقی می شود.
 

این مسئول افزود: گفتمان دینی با محوریت هایی چون: آسیب های اجتماعی، مهدویت و انتظار، عاشورا و شناخت اهل بیت(ع) در تشکل های هسته ای فرهنگی جوانان صورت می پذیرد.
 

وی عنوان کرد: در سال 90 اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز با 1000 گفتمان دینی، گام دیگری را در جهت ارتقاء بینش فکری دانش آموزان برداشته است.
 

تشکیل هیئت های دانش آموزی در مدارس

 

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان البرز، از اجرایی شدن تشکل های دانش آموزی خبر داد و گفت: تشکل های دانش آموزی با بهره مندی از اساتید و روحانیان با چالش های دینی و فرهنگی برخورد عقلانی و آگاهانه می کنند.
 

وی با بیان تاثیرگذاری های فرهنگی و اجتماعی خودجوش این تشکل ها عنوان کرد: احترام و عزت مندی باعث رشد شخصیت و تکاپوی ذهنی او می شود بر همین اساس تشکل های دانش آموزی با ایجاد حس اعتماد به نفس فردی و اجتماعی دستاوردهای قابل تاملی را برای این گروه های سنی ایجاد می سازند.
 

استان البرز 819 مسجد دارد و حدود 470 مسجد آن دارای امام جماعت هستند

 

مسعودی با اعلام تعداد مساجد استان البرز عنوان کرد: مساجد استان البرز در حدود 419 مسجد است، که 470 مسجد آن درای ائمه جماعت هستند و قریب تعداد مساجدی که از این امکان برخوردار نیستند به خاطر کمی جمعیت آن موقعیت های جغرافیایی استان است.
 

این مسئول با اعلام این مطلب افزود: مساجد فعال استان در مجموع 470 مسجد است، که این مساجد با فعالیت های عمده فرهنگی اجتماعی، برگزاری کلاس های ورزشی برپایی اردوهای علمی و دینی، از گزاره های اجرایی مساجد با فعالیت محوری است.

 

مسعودی با عنوان یک جهاد همه جانبه از طرف تمامی مردم برای ارتقاء سطح بهداشت مساجد، گفت: زیرکی و خرد شهروندان لازمه مساجدی درخور و شایسته آنان است و این مهم با جهاد همه جانبه و خواستار شدن نظافت عمومی با دلسوزی مسئولان و مردم بدست می آید.

 

پایان پیام/

کد خبر 158818

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha