به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، حسن قدمی، رئیس سازمان مدیریت بحران وزارت کشور، امروز (22 مرداد) با بیان اینکه عملیات امداد و نجات به پایان رسیده است، اظهارداشت: 110 روستا خسارت دیدهاند و امید است آمار کشته شدهها از این مقدار افزایش پیدا نکند، در هیچ روستایی زیر آوار مانده نداریم و در حال حاضر اقلام و امکانات مورد نیاز در حال توزیع است.
وی افزود: بیشترین آمار خرابیها و تلفات مربوط به شهرهای ورزقان، اهر، کلیبر و هریس در آذربایجان شرقی است و تاکنون بیشترین پس لرزه های مناطق در ورزقان بود، همین پس لرزه ها موجب شد بسیاری از مناطق زلزله زده، شب را بیرون خانه ها سپری کنند.
همچنین خلیل ساعی، مدیرکل مدیریت بحران استان آذربایجانشرقی گفت: شمار مجروحان این حادثه به بیش از 2 هزار نفر رسیده است.
در حالی خبر از کشته شدن 250 نفر می رسد که مدیر پزشکی قانونی آذربایجان شرقی از تحویل 138 جسد تاکنون به پزشکی قانونی این استان خبر داده است.
بهرام صمدی راد، مدیر پزشکی قانونی آذربایجان شرقی درباره آمار کشته شده ها گفت: تعداد اجساد در ورزقان به 62 فوتی رسیده است. در روستاهای مجاور ورزقان از جمله رغن آباد 15فوتی، شخم لو 16 فوتی، گل عنبر 2 فوتی، رنگ آباد 10 فوتی و شهر ورزقان 19 فوتی بوده است.
همچنین غلامرضا معصومی، رئیس اورژانس کشور از آمادگی بیمارستان های سه استان آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل برای پذیرش مصدومان خبر داد.
وی ادامه داد: تمام بیمارستان های استان های آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل برای پذیرش مصدومان زلزله به حالت آماده باش هستند و تلاش می شود با درمان فوری مصدمانی که وضعیت بهتری دارند در اورژانس تخت های بیمارستانها را برای پذیرش مصدومان جدید خالی نگهداریم.
معصومی افزود: ظرفیت بیمارستان های این 3 استان فعلاً برای پذیرش مصدومان این حادثه پاسخگوست و فعلاً از این نظر مشکی نداریم و در صورت نیاز از بیمارستان های استان های مجاور مانند زنجان و حتی رشت نیز برای پذیرش مصدومان استفاده می کنیم و بیمارستان های این استانها نیز به حالت آماده باش هستند.
وی خاطرنشان کرد: از نظر تجهیزات امدادی، دارو و خون تاکنون گزارشی مبنی بر کمبود نداشته ایم. البته بالگردهای اورژانس به علت نداشتن دید در شب امکان پرواز ندارند اما از تمام امکانات اورژانس و آمبولانس های زمینی برای انتقال سریع بیماران استفاده می کنیم.
پایان پیام/
نظر شما