نمایشگاه دستاوردها،خودباوری اعضای کانون های مساجد را به نمایش می گذارد

رئیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان گفت: نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های کانون های فرهنگی و هنری مساجد،خودباوری اعضای کانون های مساجد را به منصه ظهور می گذارد.

حجت الاسلام و المسلمین رمضانعلی معتمدی،‌ رئیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کاشان به خبرنگار شبستان گفت: این نمایشگاه بیانگر بخش اندکی از فعالیت های کانون های فرهنگی و هنری مساجد است و در سال جاری به دنبال این هستیم که با برگزاری نمایشگاه دستاوردهای کانون های مساجد، زحمات این کانون ها را به نمایش بگذاریم.
 

رئیس کانون های فرهنگی هنری هنری مساجد استان اصفهان با بیان اینکه نفرات برتر این نمایشگاه برای حضور در مرحله کشوری انتخاب می شوند، تصریح کرد: این نمایشگاه برای ارائه فعالیت کانون ها برگزار می شود و کانون ها می توانند از این فرصت برای نمایش توانمندی خود استفاده کنند.

 

وی افزود: در حال حاضر یک هزار و 238 کانون فرهنگی هنری مساجد در سطح استان اصفهان فعالیت دارد که تا پایان سال جاری 50 کانون دیگر به این تعداد اضافه می شود.
 

وی گفت: در حال حاضر 45 کانون تخصصی در رشته های مهدویت،آموزش،شعر و ادبیات،تبلیغات و انتشارات،سمعی و بصری، پژوهش،قرآن، نماز، آی تی، کتابخانه، ورزش،هنرهای تجسمی، ایثار و شهادت،مراسم ها و همایش ها، نظارت و ارزشیابی، ولایت،‌عترت، سلامت، عقاید اسلامی، سرود،‌تئاتر، حجاب و عفاف در استان اصفهان فعال است.

 

به گفته وی به طور میانگین 80 تا 100 نفر با عضویت در هر یک از کانون‌های فرهنگی مساجد استان اصفهان از امکانات این کانون‌ها بهره‌مند می شوند.
 

رئیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان، یکی از برنامه‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان در آینده ای نزدیک را اختصاص یک یا 2 کانون تخصصی فرهنگی در شهرستان‌های استان اصفهان ذکر کرد.
 

حجت الاسلام معتمدی استفاده از ظرفیت 5 هزار مسجد در سطح استان اصفهان را فرصت خوبی برای رشد و توسعۀ فعالیت های کمی و کیفی کانون‌های فرهنگی مساجد برشمرد.
 

وی در ادامه به فعالیت 13 خانه فرهنگ دیجیتال در مساجد استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر پرونده شش مسجد برای دریافت تجهیزات به تهران ارسال شده است که با تجهیز این مساجد، خانه‌های فرهنگ دیجیتال این استان به 20 خانه افزایش می‌یابد.

 

وی افزود:کتابخانه های کانون های فرهنگی و هنری مساجد با در اختیار گذاشتن کتاب های علمی، ادبی، مذهبی، آموزشی و کمک آموزشی از نظر محتوایی بسیار غنی است و در سه نوبت صبح، بعدازظهر و شب فعالیت می کند.
 

وی ادامه داد: دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان با اهدا کتاب به کتابخانه های مساجد، اهدا تجهیزات و لوازم کتابخانه ای، اهدا نرم افزار کتابداری مهر مساجد و آموزش کتابداران و اجرای طرح های ترویجی کتابخوانی در سطح کانون های مساجد با عنوان "فرهنگ مطالعه" در به روز رسانی اطلاعات کتابخانه ها، گام های موثری برداشته است.

 

به گفتۀ وی 80 باب کتابخانه نیز تا پایان سال جاری در استان اصفهان احداث می شود که تعداد کتابخانه‌های این استان اصفهان را از یک هزار 820 باب کتابخانه به یک هزار و 900 باب کتابخانه افزایش می دهد.
 

پایان پیام/

کد خبر 171575

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha