به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاریها، دراین نشست حجت الاسلام حمید نیکزاد، ضمن خیر مقدم به معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش و مدیران و معاونان وی، از حسن همکاری این معاونت در تحقق اهداف و برنامه های ستاد همکاریها تقدیر نمود.
وی در ادامه تشکیل ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش را یکی از اقدامات تحولی هر دونهاد با تصمیم و تدبیر مسئولان عالی دانست و گفت ؛ گرچه همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش حتی قبل از انقلاب نیز وجود داشته و شخصیت هایی چون شهیدان بهشتی باهنر و... همواره برای کمک به تعلیم و تربیت بر مبنای آموزه های دینی تلاش نموده اند ، اما انسجام این همکاریها در دودهه اخیر به صورت هدفمند و بر اساس برنامه و تفاهم فی مابین برکات فراوانی در برداشته است.
مشاور وزیرآموزش و پرورش، حوزه علمیه و ظرفیت های آن برای تحقق سندتحول بنیادین را یک فرصت دانست و گفت؛ همه نهادهای مرتبط با حوزه تعلیم و تربیت باید برای اجرای این سند راهبردی اهتمام داشته باشند و حقا حوزه علمیه در این خصوص از دیگر نهادها پیشرو بوده است.
وی برنامه های معاونت پرورشی در دولت سیزدهم را راهبردی و نتیجه بخش دانست و گفت؛ در برنامه فراگیر این معاونت که درسال تحصیلی جاری اجرا خواهد شد و بهره گیری از آن را در کف مدارس شاهد خواهیم بود، حوزه علمیه و روحانیون جوان بازوان توانمندی در غنا بخشی به برنامه فراگیر خواهند بود.
در ادامه این نشست دکتر باقرزاده معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش، با تقدیر از میزبانی ستاد همکاریها، آمادگی معاونت متبوع خود در صف و ستاد را برای همکاری با حوزه علمیه اعلام نمود و خواستار همراهی ستاد همکاریها در این خصوص شد.
وی با اشاره به چالش های اصلی فرهنگی و پرورش در مدارس، حجم بالای دستور العملها و بخش نامه های مناسبتی، فعالیتی و دریافتی از معاونت های ستادی ، استانی ، و منطقه ای و مجموعه های بیرونیرا از چالشهای مدارس دانست و گفت برای حل این مساله، برنامه فراگیر پرورشی و فرهنگی درسال تحصیلی طرحی نموده ایم که قطعا در اجرای آن نیازمند کمک حوزه علمیه و نیروی انسانی توانمند در سراسر کشور هستیم.
دکتر باقر زاده با اشاره به برنامه های طرح فراگیرپرورشی و فرهنگی درپنج محور " خرد ورزی و خود مراقبتی در قالب گفت و گو و پرسش و پاسخ " ایمان؛ در قالب اقامه نماز جماعت اول وقت" " امید؛در قالب سفرهای تربیتی " " هویت؛ در قالب هردانش آموز عضو یک تشکل" و " نشاط؛ در قالب هر دانش اموز یک مسابقه... "و بیان داشت در همه این محور ها زمینه همکاری حوزه علمیه با آموزش و پرورش برای هرچه بهتر برگزار شدن این برنامه ها وجود دارد و در ابلاغیه به مدارس سراسر کشور به این مساله اهتمام خواهیم داشت.
وی با طرح برخی از جزئیات طرح فراگیر خاطر نشان ساخت در صورت احصاء روحانیون شاغل در آموزش و پرورش و نیز روحانیون طرح امین ،مدیر هر مدرسه نزدیک ترین روحانی هر منطقه در بحث مورد نظر خود را به مدرسه دعوت خواهد نمود.
در ادامه این نشست مدیران و معاونان هر دو مجموعه دیدگاه های خود را در خصوص تعامل بهتر برای تحقق اهداف از پیش تعیین بیان کردند.
نظر شما