به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان؛ حسن اصلانی مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان در دوره آموزشی طلایه داران در مبحث مطالبه گری و پیشگیری از مفاسد اداری و اقتصادی که در سنندج برگزار شد، عنوان کرد: طلایه داران و دغدغه مندان امر به معروف و نهی از منکر می توانند فساد اداری، جرایم اقتصادی و مالی را در سامانه سجام قوه قضائیه اعلام کنند.
وی افزود: انواع فسادها و تخلفات از قبیل ساخت و سازهای غیرمجاز، محیط زیست، تصرف اراضی ملی، زمین خواری، ترک فعل مدیران، توزیع مواد مخدر و مشروبات الکلی و غیره را می توان در سامانه سجام اعلام گزارش کرد و هویت فرد گزارش دهنده کاملانه محرمانه خواهد بود و از او نامی برده نمی شود.
مدیر پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان، اظهار داشت: بساری از آتش سوزی های اخیر مریوان ساختگی و با هدف تصرف زمین های آن منطقه توسط سودجویان انجام شد.
وی تأکید کرد: فرد گزارش دهنده در سامانه سجام بر اساس راستی آزمایی مرحله به مرحله در جریان گزارش خود قرار می گیرد.
اصلانی در ادامه مقابله و کنترل حفر چاه های غیرمجاز در برخی نقاط استان کردستان را نتیجه دغدغه مردم و گزارشات آنان در سامانه سجام عنوان کرد.
وی تأکید کرد: دغدغه مندان، طلایه داران و مطالبه گران ستاد امر به معروف و نهی از منکر و عموم جامعه با بهره گیری از سامانه سجام، قوه قضائیه را در برخورد با مفاسد و تخلفات یاری کنند.
علی محسن منتشلو معاون آموزشی و مهندسی فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان نیز ابراز داشت: مطالبه گران ستاد امر به معروف و نهی از منکر یک تشکل قانونی هستند و کاملا وجهه قانونی دارند.
وی افزود: آموزش، انسان را متعالی می کند و روح بلند انسان ها به واسطه آموزش در هر عرصه ای به رشد و بالندگی می رسد.
معاون آموزشی و مهندسی فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، گفت: مطالبه گری باید به صورت جهادی و با بصیرت باشد و فرد مطالبه گر باید دانش و تسلط کافی در خصوص مسئله مورد نظر را دارا باشد.
منتشلو راه اندازی سامانه سجام قوه قضائیه را عامل ایجاد انگیزه در مطالبه گران و طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر در برخورد با مفاسد عنوان کرد.
نظر شما