وضعیت کنونی مد و لباس، حاصل کم کاری‌ و خطاهای محاسباتی ۱۵ سال اخیر است

دبیر کارگروه مد و لباس کشور گفت: وضعیت کنونی مد و لباس، حاصل کم کاری‌ها و ترک فعل‌ها، خطاهای محاسباتی و ریل گذاری اشتباه حداقل در ۱۵ سال اخیر بوده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شمال استان اصفهان، سجاد لطفی در آیین آغاز به کار و رونمایی از پوستر جشنواره ملی «فَردُخت» با بیان اینکه این جشنواره مورد تایید کارگروه مد و لباس کشور است، گفت: این کارگروه پای این جشنواره می‌ایستد و تمام قد از این رویداد حمایت‌های مادی و معنوی می‌کند.

دبیر کارگروه مد و لباس کشور افزود: ضربه‌ای که سال‌ها یا در مقاطعی به حوزه فرهنگی به‌ ویژه عفاف و حجاب از جمله بخش ایجابی، پوشش و پوشاک ایرانی اسلامی وارد شده، نتیجه فاصله ضمنی و اقدامات جزیره ای دستگاه‌ها بوده است اما اکنون «فَردُخت» به عنوان یک رزمایش و حاصل اقدام جمعی و هماهنگی ۱۶ دستگاه با سایر حوزه‌های مد و لباس می‌تواند نقش موثری ایفا کند.

لطفی با تاکید بر اینکه وضعیت کنونی مد و لباس، حاصل کم کاری‌ها و ترک فعل‌ها، خطاهای محاسباتی و ریل گذاری اشتباه حداقل در ۱۵ سال اخیر بوده است، افزود: کارِ کارستانِ این جشنواره همین همفکری، هماهنگی و ایجاد عزم مشترک برای درمان درد مشترک مثل کار انسان سازی به عنوان فتح الفتوح دوران دفاع مقدس است.

دبیر کارگروه مد و لباس کشور ساماندهی حوزه مد و لباس را نیازمند همکاری مبرم و عزم جمعی و جدی همه مسئولان ذی‌ربط در این حوزه دانست و گفت: جشنواره «فَردُخت» هماورد طراحان است که با روند صعودی به لحاظ کمی و کیفی انجام شده و دبیرخانه آن نیز مورد تایید کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور است.

وضعیت کنونی مد و لباس، حاصل کم کاری‌ و خطاهای محاسباتی ۱۵ سال اخیر است

لطفی افزود: طراحان شرکت کننده‌ در دوره‌های قبلی و امسال فردخت می‌توانند در سامانه طراحان برای عضویت و دریافت نشان شیما(شناسه پارچه مد و لباس و پوشاک کشور) ثبت نام و از مزایای آن استفاده کنند.

دبیر کارگروه مد و لباس کشور با تاکید بر لزوم آشنایی طراحان با آیین نامه دوازدهمین دوره جشنواره مد و لباس فجر تاکید کرد: اکنون ویژندهای صنعتی و تیم‌های طراحی نیز علاوه بر طراحان، مخاطب جشنواره هستند که لزوم هم‌اندیشی و تعامل آنها برای تأثیر گذاری هر چه بیشتر جشنواره «فردخت» به مسئولان آن پیشنهاد می‌شود.

لطفی با تاکید بر اینکه کارگروه مد و لباس کشور «فَردُخت» را به عنوان رویداد ملی مانتو می‌شناسد و روی آن سرمایه گذاری کرده است، اظهار امیدواری کرد: این جشنواره بتواند با تولید آثار در سطح پوشاک قهرود، اصفهان، همدان یا قزوین در کل ایران مخاطب پیدا کند و مثل گلاب کاشان با نشان(برند) در جامعه ایرانی مطرح شود.

چهارمین جشنواره ملی فرهنگی، هنری و دانش بنیان «فَردُخت»رقابتی است که با موضوع دوخت مانتو اجتماع، طراحی کالکشن خانواده و پژوهش در سه سطح ویژندها، آزاد، دانشجویی و دانش‌آموزی از سوی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری، بسیج جامعه زنان، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دانشگاه الزهرا با همکاری تعدادی از نهادها و ارگان‌های شهر کاشان برگزار می‌شود.

کد خبر 1724710

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha