به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، روح الله دهقانی شامگاه جمعه در آیین افتتاحیه پنجمین دوره جایزه بین المللی علمی و فناوری مصطفی(ص) اظهارداشت: جایزه مصطفی رویداد علمی است که در سطح بین الملل با ابتکار شورای عالی انقلاب فرهنگی در کشورمان پایه گذاری شد و امسال پنجمین دوره آن در حال برگزاری است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه 110 کشور اسلامی در این رویداد مشارکت دارند، افزود: بیش از 2 هزار و 500 دانشمند دنیای اسلام در جایزه بین المللی مصطفی(ص) شناسایی شده اند.
وی معرفی توسعه علمی در بین کشورهای اسلامی و نقش علم نافع در پیشرفت بشریت، تقویت ارتباطات بین المللی در حوزه علم و فناوری و ترسیم جایگاه علمی جمهوری اسلامی ایران در دنیا را از اهداف این رویداد علمی عنوان کرد و ادامه داد: کشور ایران با بکارگیری توان علمی و ایده های جوانان به ابر قدرت علمی تبدیل شده است.
دهقانی خاطرنشان کرد: با حمایت دولت شرکت های دانش بنیان در حال توسعه هستند و رویداد جایزه مصطفی به تقویت این ظرفیت کمک می کند.
وی یادآورشد: استان اصفهان ظرفیت بالای علمی دارد که می تواند به عنوان یک قطب در کشور نقش ایفا کند و امسال این دوره از جایزه مصطفی به میزبانی اصفهان برگزار شد.
اوج گیری تمدن اسلامی بر پایه علم و تفکر
استاندار اصفهان نیز در این مراسم به تمدن اسلامی و نقش اصفهان در پیشرفت علمی و فرهنگی اشاره کرد و گفت: علم، تفکر، خرد ورزی، مناظره و گفتگو از اصول تمدن اسلامی است.
سید رضا مرتضوی افزود: تمدن اسلامی بر پایه علم، تفکر، عقلانیت و مبانی دینی اوج گرفته و جایگاه آن در رفع گره های جامعه بشری مشهود است.
وی با بیان اینکه اصفهان مهد فرهنگ و علم و دانش است، تصریح کرد: تربیت شاگردان زیادی در حوزه های مختلف علمی در این استان جهش علمی ایجاد کرده و در راستای تمدن اسلامی نقش دارد.
مرتضوی، میزبانی جایزه مصطفی در اصفهان را یک فرصت خواند و اذعان داشت: این رویداد می تواند تعاملات بین المللی دانشمندان جهان اسلام را تقویت کند.
نظر شما