به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان علی محدثی نژاد، مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی شامگاه(17 مهر) در اولین جلسه کمیسیون هماهنگی تعزیرات حکومتی شهرستان نهبندان اظهار کرد: تعزیرات یک سازمان شبه قضایی است که بیشتر برای اجرای عدالت و برخورد با متخلفین فغالیت می کند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی هدف از گشت های تعزیرات حکومتی را حمایت از تولید و بهبود فضای کسب و کار عنوان کرد و افزود: این مجموعه در بخش کالا و خدمات، بهداشت، دارو و درمان و قاچاق کالا و ارز نظارت هایی را انجام می دهیم تا به اهداف خود برسیم.
محدثی نژاد افزود: وظیفه اصلی تعزیرات حکومتی مجازات و یا حبس متخلفین نیست بلکه هدف ایجاد امنیت در اقتصاد است که اگر قانون رعایت شود حقوق مصرف کنندگان رعایت و اقتصاد و بازار آرام خواهد بود. همچنین هدف دادرسی سریع در تعزیرات، کاستن تشریفات رسیدگی به پرونده افراد است.
وی تصریح کرد: وضعیت بازار نهبندان نامطلوب ارزیابی می شود لذا باید نظارت ها و گشت ها تشدید شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: تا (17 مهر) در کل استان یک هزار و 395 پرونده کالا و خدمات تشکیل و وارد شعب تعزیرات حکومتی شده است که 84 پرونده سهم شهرستان نهبندان است.
محدثی نژاد افزود: یک هزار و657 واحد صنفی دارای پروانه در نهبندان وجود دارد، همچنین 196 واحد فاقد پروانه کار و 116 واحد در حال دریافت پروانه کسب هستند لذا نظارت و بازرسی مهم است که انجام شود.
وی گفت: امسال 83 اکیپ گشت با 259 بازرسی در نهبندان انجام شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با بیان اینکه 4 هزار و 938 پرونده قاچاق وارد شعب تعزیرات حکومتی شده است که یک سوم پرونده های تعزیراتی یعنی یک هزار و 506 پرونده استان متعلق به نهبندان است، گفت: تشدید نظارت ها در نهبندان باید در دستور کار باشد.
محدثی نژاد تصریح کرد: انتظار پرونده سازی نداریم اما باید بازرسی در بازار وجود داشته باشد.
وی خواستار تشدید نظارت ها و گشت ها در اصناف و نانوایی های نهبندان شد و گفت: باتوجه به نامه سازمان مدیریت و برنامه ریزی مبنی بر برگشت درآمدها به استان ها، در بحث درآمدها در سال گذشته اجرای احکام تعزیرات حکومتی در بخش قاچاق فقط 22 میلیارد تومان درآمد داشته ایم که هزینه کرد آن مشخص نیست و به استان برگشت داده نشده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی ادامه داد: 28 میلیارد و 500 میلیون تومان درآمد حاصل از قاچاق در 6 ماهه اول امسال بوده است که تمام زحمات را نیروی انتظامی و تعزیرات حکومتی کشیده اند که به خزانه رفته است.
محدثی نژاد تصریح کرد: در مجموع 64 درصد آمار رسیدگی به پرونده های قاچاق استان در امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است که نشان از خدمات خوب نیروی انتظامی و تعزیرات داشته است لذا باید مبلغی از این مبالغ به استان و شهرستان برگردد که نیاز به پیگیری دارد.
وی در پایان گفت: ساختمان تعزیرات حکومتی نهبندان در شان تعزارت حکومتی نیست و باید برای آن اعتبار گرفت.
نظر شما