به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از المیادین، پایگاه اسرائیلی «غرای زون» فاش کرد: منبع شایعه سربریدن کودکان اسرائیلی در شهر ک«کفار عزه» در جریان نبرد«طوفان الاقصی» را با انجام تحقیقات پیدا کردند، منبع این شایعه پراکنی یک فرد افراط گر صهیونیستی که ماه می گذشته برای نابودی روستای حوّاره در نابلس تحریک کرده بود.
این پایگاه اسرائیلی گفت: نام این رهبر شهرک نشین صهیونیستی که این شایعه را به راه انداخت، «دیوید بن زیون» رهبر شورای منطقهای «شمرون» است که شامل ۳۵ شهرک در کرانه باختری است. او محرک اصلی علیه فلسطینیها در کرانه باختری است.
با بررسی جزئیات این ادعاها مشخص شد که شبکه اسرائیلی i۲۴ و به طور خاص «نیکول زیدیک» روزنامه نگار این شبکه در جریان بازدید از این شهرک با سربازان اسرائیلی دیدن کرد و این ماجرا را از وی گزارش گرفته است.
این شبکه، این ماجرا را به عنوان یک واقعیت اثبات شده معرفی کرد و سپس رسانههای غربی بدون هیچ مدرک یا عکسی آن را پذیرفتند، همچنین تلاش کردند تا این مسئله را با نشان دادن کیسههای اجساد که نشانی از کودکان نداشتند، خونهای ریخته روی زمین و وسایل منزل ثابت کنند.
پایگاه خبری «غرای زون» اعلام کرد: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اشغالگر، نقش مهمی در گسترش ماجرای قطع سر کودکان به طور گسترده داشته است تا حمایت بیشتر آمریکایی را به دست آورد.
در طی چند ساعت، رسانههای غربی این ادعاها و دروغها را منتشر کردند که نیروهای مقاومت به قتل و قطع سر ۴۰ کودک در شهرک «کفار عزه» در جریان طوفان الاقصی اقدام کردند.
این ادعاها روی یلتفرمهای بزرگی مانند سی ان ان منتشر شد و شخصیتهای مانند اعضای کنگره نیز آن را بررسی و گزارش دادند.
جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا گفت: گزارشهایی از نوزادانی وجود دارد که به دلیل یهودی بودن کشته و سلاخی شده اند، اما هیچ مدرک یا دلیلی برای اثبات آن عرضه نشده است. به همین دلیل روسنامه واشنگتن پست نوشت که بایدن اظهارات خود را دراین باره پس گرفت.
این روزنامه به نقل از سخنگوی کاخ سفید گفت: نه بایدن و نه هیچ مسئولی، تصاویری از این ماجرا را ندیده و صحت گزارشها درباره قطع سر کودکان تایید نشده است. اظهارات باید در این باره براساس گزارشهای رسانهای اسرائیل است.
رسانههای اسرائیلی به نقل از یک مسئول ارشد آمریکا امروز(پنجشنبه ۲۰ مهر) اعلام کردند: اظهارات بایدن درمورد کشتن کودکان براساس گزارشهای اسرائیل است.
نیکول زیدیک، روزنامه نگار در پستی نوشت: منبع این اطلاعات سربازان اسرائیلی بودند و خودش اجساد را ندیده است.
وی گفت: سربازانی که به این اطلاعات را دادند، معتقد بود که ۴۰ کودک کشته شده اند، اما ندیده اند.
ارتش صهیونیستی نیز به خبرگزاری آناتولی اعلام کرد: اطلاعاتی درتایید ادعای «سربردیدن کودکان توسط حماس» وجود ندارد.
نظر شما