به گزارش خبرنگار گروه دین و اندیشه خبرگزاری شبستان، شصت و یکمین همایش علمی جایزه البرز در بخش دانش آموزی امروز (دوشنبه، ۱۵ آبان) در سالن همایش های هتل ارم برگزار شد.
در این همایش، حجت الاسلام سید مهدی خاموشی گفت: در قرآن تصریح شده کسانی که آگاهی بیشتری دارند از خشیت بیشتری برخوردار هستند. این خشیت به معنای بندگی و خضوع در برابر خداوند است.
رییس سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: همچنین، در قرآن کریم آمده است در دعا از خداوند بخواهید که همه خیرات دنیا را یکجا به شما عنایت کند و از هر شری دورتان بدارد. اولیای الهی در مورد علم فرمودند رفتار خوب و تربیت درست جایگاه و معرفت انسان را بالا می برد و در روایت است که خودسازی برای خدا و علم آموزی زمینه کمال نهایی انسان می شود.
وی افزود: غزه ای که اسراییل و آمریکا آن را می کوبد، منطقه ای کوچک با وسعت کم است که که بیش از ۱۰ سال است رژیم اشغالگر آنجا را محاصره کرده و اجازه ورود آب و غذا به آنجا را نمی دهد. امروز انسان های آزاده از مسلمانان غزه دفاع می کنند.
وی با اشاره به استعمار و استکبار علمی در دنیا، گفت: نظام استعمار تلاش داشت که بر این کشور سلطه داشته باشد و در ۱۳ آبان ما به سلطه آنها در این کشور خاتمه دادیم.
حجت الاسلام خاموشی خاطرنشان کرد: استکبار این گونه وانمود می کند که شما حق فکر کردن و کسب علم ندارید؛ باید در مقابل آنها ایستاد و گفت ما حق فکر کردن و کسب علم را داریم و در این زمینه تلاش روزافزون نیز خواهیم نمود.
وی با اشاره به اینکه دنیا فانی است و ما از این دنیا به دنیای باقی خواهیم رفت، گفت: وضعیت کشور ما در گذشته با انقلابی که امام خمینی(ره) در این کشور به پا کرد، متفاوت است و رشد و پیشرفت کشور ما با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست.
رییس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به رشد کشور در حوزه دانش بنیان خاطرنشان کرد: همه این پیشرفت ها به همت فرزندان همین کشور رقم خورده است و احدی به ما در این زمینه کمک نکرده چرا که دشمنان علم شان را به ما ارائه نمی دهند و ما باید خودمان قله ها را فتح کنیم.
وی با اشاره به گسترش فضای مجازی تصریح کرد: استفاده نوجوانان و دانش آموزان از این فضا باید هدفمند باشد؛ از طرفی ضرورت دارد دانش آموزان تاریخ کشورشان را مطالعه کنند و بدانند که سران قدرت ها در کاخ شاه ما دور هم جمع می شدند و تصمیم می گرفتند و شاه را به کاخ راه نمی دادند.
رییس سازمان اوقاف و امور خیریه ابراز کرد: جوانان و نوجوانان باید بدانند که قراردادهای گلستان، سعدآباد و دیگر قراردادها چه بر سر این کشور آورد و چه عواملی موجب شد که این اتفاقات رخ دهد و چه کسانی مقصر آن بودند.
بنا در این گزارش، در ادامه این همایش، حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز نیز با اشاره به فعالیت های این بنیاد گفت: این بنیاد در بیش از نیم قرن از فعالیت های خود چندین هزار نخبه را تحت پوشش داشته است و شصت و یکمین دوره جایزه علمی البرز امسال در دو بخش دانشجویان و نخبگان که در اردیبهشت ماه برگزار شد و بخش دانش آموزی نیز امروز ۱۵ آبان با معرفی ۴۲ نخبه این جایزه علمی برگزار شد.
نظر شما