به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، سردار معروفی، معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین در پنجمین اجلاس سالانه مجمع بسیجیان استان زنجان از دشمنشناسی و جریانشناسی به عنوان یک اصل مهم یاد کرد و گفت: مهمترین وظیفه همه ما دستیابی به اهداف انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه سپاه و بسیج سنگر بزرگ و مستحکم انقلاب اسلامی و بازوی حفظ تمامیت ارضی هستند، خاطرنشان کرد: آغوش بسیج به عنوان خانه و تکیهگاه، برای همه ملت ایران باز است.
سردار معروفی با تاکید براینکه دشمنان انقلاب قابل اعتماد و قابل پیش بینی نیستند، یادآور شد: ملت ایران در تمامی عرصهها ثابت کرده اند هوشیار هستند و فریب دشمن را نخواهند خورد.
معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین با یادآوری اینکه هدف اصلی دشمن اختلاف افکنی میان قومیتها و مذاهب است، افزود: امروز دشمنان توان حمله نظامی به ایران را ندارند و از آنجائیکه دشمن محاسبه گر است و میداند جنگ سخت هزینه بسیار دارد بنابراین تمام تلاش و حرکت جبههای دشمن قرارگاهی است و ما هم باید به صورت قرارگاهی عمل کنیم.
وی با بیان اینکه این قرارگاه فرهنگی است و میتوان با هم افزایی مقابل موازینه کاری را گرفت تا به اهداف خود برسیم، افزود: امروز دشمن با تمام قوا در بستر فضای مجازی با وارونه جلوه دادن حقایق قلبها را هدف قرار گرفته است.
سردار معروفی با اشاره به اینکه دشمن ذائقه، فرهنگ و شجاعت ملت ایران را هدف قرار داده است، گفت: سردار سلیمانی را نباید با خاطره بلکه باید با نظامهای فکری او تعریف کنیم، این شهید دارای مجموعهای از نظامهای سیاسی، شهامت، غیرت، ولایتمداری، ولایت باوری، خانه و خانواده بود.
استاندار زنجان نیز در سخنانی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۸ درصد از اقتصاد استان مربوط به بخش صنعت است، گفت: ۱۵ درصد مربوط به بخش کشاورزی و بقیه هم مربوط به خدمات است.
محسن افشارچی ضمن تاکید به ورود جدی به کارهای پژوهشی گفت: مشکلات جدیتری در استان داریم که باید به آنها رسیدگی شود و یکی از این موضوعات بهرهوری است.
وی ضمن انتقاد از اتلاف آشکار منابع هستیم، اضافه کرد: بخشی از این موضوع مربوط به مباحث فرهنگی است که در این حوزه باید با روستائیان صحبت شود.
استاندار زنجان با اشاره به اینکه در حوزه عفاف و حجاب ۱۸ دستگاه داریم که هرکدام راه خود را میروند، افزود: چه اتفاقی می افتد که یک برنامه منسجم درباره عفاف و حجاب داشته باشیم.
نظر شما