به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در یزد، حجت الاسلام «سید اکبر موسوی» امروز سه شنبه ۲۳ آبان ماه ضمن اعلام این خبر در جمع خبرنگاران، تصریح کرد: نهمین اجلاس نماز استان با شعار «نماز، نسل نو با رویکرد بر نقش مدرسه، مسجد و دانشگاه» فردا چهارشنبه ۲۴ آبانماه از ساعت ۹ صبح با حضور مسئولان در محل مصلی نماز شهر تفت برگزار میشود.
وی از برپایی میزخدمت با حضور برخی مدیران استان از یک ساعت قبل از شروع اجلاس، گفت: سال گذشته این میزخدمت با حضور ۴۵ نفر از مدیران و مسئولان استان برگزار و نسبت به رسیدگی مشکلات حدود ۳۰۰ نفر اقدام شد.
موسوی هدف مهم برگزاری این اجلاس را ترویج فرهنگ نماز خواند و گفت: ارائه گزارش از برنامههای نماز و بیان ضعفها و کمبودهای این حوزه در بخشهای مختلف اعم از مساجد، مدارس، صنایع و ادارات و حتی نمازخانههای بین راهی در جهت رفع مشکلات از دیگر اهداف این اجلاس است.
وی با اشاره به سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز به صورت وبیناری در زمینه نماز در این اجلاس، از دیگر برنامههای این مراسم را تقدیر از ادارات برگزیده در حوزه نماز و تجلیل از نمونههای نمازی از اقشار مختلف، ذکر کرد.
مدیر ستاد اقامه نماز استان در ادامه با اشاره فقدان مسجد در برخی شهرکهای جدیدالاحداث یا متناسب نبودن ظرفیت برخی از مساجد با جمعیت نمازگزاران آن، گفت: کمتر از ۵۰ نمازخانه در مدارس استان داریم و حتی بعضاً شاهد تبدیل نمازخانه به کلاسهای درس هستیم که به هیچ وجه شایسته دارالعباده یزد نیست.
وی به اهمیت اهتمام به موضوعات سخت افزاری مساجد و نمازخانهها و تاثیر آن بر جذب بیشتر مردم به نماز اشاره و عنوان کرد: در همین راستا نیز از سال گذشته تاکنون بیش از شش شش هزارمترمربع از نمازخانه مدارس مفروش به فرش سجادهدار شده است.
موسوی خاطرنشان کرد: خوشبختانه به لحاظ نمازخانه ادارات کمبود سخت افزاری نداریم و امسال برای اولین بار و خارج از عرف یک دستگاه را به دلیل فعالیتهای شاخص نمازی به جشنواره رجایی معرفی کردیم که بازخوردهای خوبی داشت.
وی با بیان این که متاسفانه امروز تنها از ۲۰ درصد ظرفیت مساجد استان استفاده میشود، به نقش مساجد و کارکردهای آن در بسیاری از رویدادهای انقلاب اشاره و ابراز امیدواری کرد با احیای این کارکردها شاهد حضور بیشتر نمازگزادران در مساجد باشیم.
مدیر ستاد اقامه نماز استان با اشاره به لزوم آسیب شناسی و بررسی علل کاهش استقبال جوانان، گفت: البته براساس آسیب شناسی کلی ۱۲ علت را در این باره نشان داد که از جمله آنها میتوان به عقب ماندن از تهاجم فرهنگی دشمن، عدم پاسخگویی کافی به شبهات جوانان در حوزه نماز، گاهاً بیتوجهی به تاثیر حضور بزرگترهای هر مجموعه به حضور در نماز جماعت اشاره کرد ولی با این حال لازم است با آسیب شناسی جزئیتر نسبت به شناسایی علل به طور دقیق و رفع موانع اقدام شود.
موسوی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات ستاد اقامه نماز استان در یک سال گذشته در جهت ترویج نماز، اظهار کرد: در ایام پیش رو ۱۵ نفر از اساتید مرکز تخصصی نماز قم در برخی مدارس استان حضور یافته و نسبت به رفع شبهات آنان در رابطه با نماز اقدام خواهند کرد.
نظر شما