انس با قرآن، تحمل رنج حرفه پزشکی قانونی را آسان می کند

امام جمعه موقت تهران گفت: کار شما در پزشکی قانونی کاری سخت و دشوار است و برای تحمل سختی و رنج حاصل از این حرفه و نیز بالابردن توان و تحمل در برابر مراجعین دردمند و آزرده، بهترین اقدام انس با قرآن و بیدار بودن در دل شب است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پزشکی قانونی کشور، آیت الله کاظم صدیقی عصر روز چهارشنبه یکم آذر ماه در سی و نهمین نشست هم اندیشی مدیران سازمان پزشکی قانونی کشور با اشاره به اهمیت خودسازی و داشتن شرح صدر در انجام امور گفت: در جامعه شاهد خدمت رسانی پزشکان و مدیران به مردم هستیم اما گاهی مردم از این خدمت رسانی ابراز نارضایتی دارند و متوجه آن نیستند، دلیلش آن است که خدمت به نحوی ارائه می شود که برای آنان ملموس نیست.

وی ادامه داد: کار شما در پزشکی قانونی کاری سخت و دشوار است و برای تحمل سختی و رنج حاصل از این حرفه و نیز بالابردن توان و تحمل در برابر مراجعین دردمند و آزرده، بهترین اقدام انس با قرآن و بیدار بودن در دل شب است.

وی با بیان اینکه انس با قرآن، صبر و توان انسان را برای تحمل بارهای سنگین و حفظ لطافت روح بالا می برد، افزود: در ارائه خدمت به مردم به ویژه مردم آزرده و آسیب دیده داشتن شرح صدر و بلندنظری بسیار مهم است؛ شرح صدر همان دریادل بودن و کم نیاوردن در برابر مشکلات است.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: وقتی انسان از خدا شرح صدر بخواهد و به خدا اتصال پیدا کند، قدرت خدا در او جلوه می کند و او را به آرامش می رساند. کسی که خدا را دارد هیچگاه کم نیاورده و در برابر جوشش عواطف و محنتی که بندگان روا می دارند و یا مشاهده منظره های دلخراش، قدرت کنترل خود و آرامش دادن به دیگران را دارد.

آیت الله صدیقی همچنین با تأکید بر اهمیت خودشناسی که در سوره مبارکه مائده به آن اشاره شده است، اظهار داشت: راه رسیدن به خدا خودشناسی است و از خودشناسی و خودباوری می توان به خداشناسی رسید. خداشناسی از طریق فلسفه، عرفان نظری و عملی حاصل می شود و هر کس بندگی کند و به وظایف خود عمل کند خدا او را به شناخت باطن می رساند.

وی افزود: آدمی تنها گوشت و پوست و استخوان نیست و این تنها مرکب انسان ها است اما مهم جان آدمی است که ما از واقعیت آن خبر نداریم و این شناخت تنها با مطالعه قرآن کریم و بندگی خداوند حاصل می شود.

وی به دوری از تکبر و غرور توصیه کرد و افزود: خودبینی، خودخواهی و در رأس آن تکبر از رذایل اخلاقی است، پس از آن حسد، حرص و رنجاندن دیگران قرار دارد بنابراین باید از این خصایص در محل کار و زندگی پرهیز کرد.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: پس از خودیابی، باید به خودسازی رسید و بالاترین کلاس خودسازی خدمت به مردم است، اخلاق حسنه و سعه صدر، تحمل سختی ها، تحمل رنج دیده ها و کسانی که دادشان بلند است و ... مسیر خودسازی است.

وی بالاترین ارزش ها برای انسان را ایمان و مفید بودن برای جامعه دانست و گفت: کار پزشکی قانونی حساس و بسیار مهم است. اینجا مسئله حقوق مردم و پایمال شدن حق یک فرد یا خانواده مطرح است و نمی شود راحت از آن عبور کرد پس در این مسیر باید با جدیت و توسل به خداوند کار کرد چرا که خدمت به مردم از بالاترین عبادات است.

یادآور می شود سی و نهمین نشست هم اندیشی مدیران پزشکی قانونی با شعار "سی سال خدمت و پیشرفت مستمر" یکم تا سوم آذرماه در مجتع قضایی شهید بهشتی در حال برگزاری است.

کد خبر 1735173

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha