کانون‌های تخصصی خواهران؛ میانبر بازگشت به مسجد

کادرسازی و توانمندسازی نیروهای ارزشی و متعهد
کانون‌های تخصصی خواهران؛ میانبر بازگشت به مسجد

تلاش در جهت تحقق بیانیه گام دوم انقلاب، پرورش نیروهای متعهد انقلابی، توانمندسازی بانوان خانه‌دار و تبیین فرهنگ حجاب و عفاف از مهم ترین محورهای فعالیتی کانون‌های فرهنگی هنریِ تخصصی خواهران است که می‌تواند مسیر بازگشت به مسجد را هموار کند.

 به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، مسجد مهمترین مأمن برای تربیت و نگهداشت زن تراز انقلاب اسلامی است و حضور بانوان در مساجد، بیانگر حضور فعال آنان در جامعه است. امروزه به برکت نظام جمهوری اسلامی و توجهات مقام معظم رهبری، مساجد بر روی همگان گشوده است و به مناسبت های گوناگون بانوان نیز می توانند از برنامه های مسجد بهره مند شوند و مشارکت داشته باشند.

تاسیس کانون های تخصصی خواهران را می توان یکی از اقدامات ارزشمند ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور دانست. این کانون ها تلاش خواهند کرد که در راستای تقویت فعالیت کانون‌های مساجد در حوزه خانواده و بانوان و نقش آفرینی بیشتر بانوان در عرصه فعالیت‌های فرهنگی مسجد محور فعالیت داشته باشند و گامی در جهت تربیت نیروی متعهد انقلابی و احیای واقعی کارکردهای مساجد بردارند.

 در گفت و گو با تعدادی از مسولان ستادهای هماهنگی کانون های مساجد کشور اهداف و دستاورد ایجاد این کانون ها را جویا شده ایم که حاصل آن را در ادامه می خوانید:

حجت الاسلام «سید علی موسوی»، در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری  شبستان با اشاره به فعالیت ۲۷۸ کانون فرهنگی هنری در استان سمنان، اظهار کرد: ۳۳ مدیر کانون در این استان از خواهران هستند و ۱۴ کانون نیز به صورت تخصصی در حوزه خواهران فعالیت می کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان از برگزاری دوره های توجیهی و آموزشی برای مدیران کانون های تخصصی خواهران خبر داد و افزود: تأسیس کانون های ویژه خواهران در مساجد گام اثرگذار در تحقق  شعار بازگشت به مسجد است، زیرا که مساجد ظرفیت عظیمی در توسعه فعالیت‌های فرهنگی و توجه به خواهران در جامعه دارند.

کانون‌های تخصصی بانوان؛ میانبر بازگشت به مسجد

وی ادامه داد: انجام فعالیت های تخصصی دستاوردهای بسیاری را در حوزه های مختلف به همراه دارد و ضرورت دارد که در کنار انجام فعالیت های تخصصی بانوان در حوزه های قرآنی و هنری هم فعالیت تخصصی در کانون های مساجد صورت گیرد.

مدیرستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان گفت: کانون های تخصصی خواهران این استان در حوزه فرهنگ سازی فرزندآوری، جذب نوجوانان و کودکان به مسجد، اشتغال بانوان و راه اندازی کارگاه های تولیدی برای آنها فعالیت های قابل توجهی داشته اند که تلاش می کنیم این فعالیت ها گسترش یابد.

فعالیت ۴ کانون تخصصی بانوان در منطقه آزاد اروند

«حسین قانعیان»، نیز در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به فعالیت چهار کانون تخصصی خواهران در منطقه اروند، اظهار کرد: برنامه آموزشی توجیهی برای مدیران این کانون ها هفته گذشته برگزار و مقرر شد که این کانون ها در محورهای بیانیه گام دوم انقلاب، نقشه مهندسی فرهنگی کشور و نیز سند تحول ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد فعالیت و فرهنگ سازی داشته باشند.

کانون‌های تخصصی بانوان؛ میانبر بازگشت به مسجد

مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد منطقه اروند بیان کرد: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل مساجد به پایگاه قرآنی و هویت بخشی به حلقه های میانی، این رویکرد در کانون های تخصصی بانوان هم مورد توجه قرار می گیرد.

عفاف و حجاب، جمعیت و فرزندآوری رویکرد کانون های تخصصی بانوان

 « بهزاد کیامهر»، در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به فعالیت ۶۰۰ کانون فرهنگی هنری در استان کردستان، گفت: ۲۸ کانون تخصصی ویژه خواهران در استان کردستان دایر شده که این کانون ها قرار است، در محورهای خانواده و سبک زندگی، عفاف و حجاب و جمعیت و فرزندآوری فعالیت داشته باشند.

 مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کردستان با اشاره به اهداف راه اندازی این کانون ها افزود: کانون‌های فرهنگی هنری تخصصی خواهران به منظور احیای نقش واقعی فرهنگی، آموزشی و تبلیغی مساجد، تربیت، رشد و توانمندسازی نیروهای متعهد انقلابی و کارآمد در حوزه فعالیت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی در جوار مساجد ایجاد شده اند.

کانون‌های تخصصی بانوان؛ میانبر بازگشت به مسجد

کیامهر با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ درصد از فعالان کانون های مساجد استان از خواهران هستند، گفت: فعالیت های تربیتی که در کانون های مساجد برای خواهران برگزار می شود، لازم بود که به سمت فعالیت های تخصصی پیش برود؛ به همین جهت به دنبال هم افزایی با دستگاه های فرهنگی و حاکمیتی پیرامون انجام فعالیت های تخصصی برای بانوان هستیم.

توانمندسازی بانوان هدف ایجاد کانون های تخصصی بانوان

بنا بر این گزارش،«محسن رستگاری»، هم در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به فعالیت ۸۶۰ کانون فرهنگی هنری در استان یزد، بیان کرد: ۳۷ کانون تخصصی در حوزه خواهران درخواست مجوز برای فعالیت داشته اند و در حال حاضر مجوز ۳۲ کانون نهایی شده است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان یزد با اشاره به برگزاری جلسات توجیهی برای مدیران کانون های تخصصی خواهران، گفت: جلسه توجیهی برای مدیران کانون های تخصصی خواهران برگزار شد و پیرامون انجام فعالیت های تشکیلاتی و فرهنگی با محوریت بانوان و تبادل نظر هم با آنها صورت گرفت، ضمن اینکه از ایده ها و تجربیات مدیران کانون های تخصصی بانوان برای پیشبرد فعالیت های این کانون ها استفاده شد.

کانون‌های تخصصی بانوان؛ میانبر بازگشت به مسجد

وی با بیان اینکه کانون های تخصصی خواهران قرار است در محورهای آموزشی، اجتماعی و تربیتی، فعالیت تخصصی داشته باشند و برنامه های مرتبط با بانوان را به صورت هدفمند دنبال کنند، اضافه کرد: احیای نقش اصیل فرهنگی، آموزشی و تبلیغی مساجد، تربیت، رشد و توانمندسازی نیروهای متعهد انقلابی و کارآمد و توسعه فرهنگ  ناب اسلامی ایرانی با ایجاد کانون های تخصصی بانوان دنبال می شود.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان یزد اجرای برنامه‌های فرهنگی، هنری و مذهبی با حضور بانوان، توانمندسازی بانوان خانه‌دار، تبیین فرهنگ حجاب و عفاف را از دیگر اهداف راه‌اندازی کانون‌های فرهنگی، هنری ویژه بانوان معرفی کرد.

کد خبر 1736848

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha