به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، عارف علی آبادی به خبرنگاران رسانه های گروهی افزود: مرکز نوآوری و توسعه تعاون خراسان جنوبی (منتا) زیر نظر و سیاست های وزارت تعاون بوده و از سال گذشته در برخی شهرستان ها که شرایط لازم را داشتند، راه اندازی شده است.
مدیرعامل مرکز نوآوری و توسعه تعاون خراسان جنوبی ادامه داد: این مرکز در فضایی به وسعت هزار متر در استان با رویکرد توانمندسازی، توسعه کسب و کارهای خرد، تولیدی ها و مجموعه های فناور و نو آور فعال است.
وی ادامه داد: ۲۰ شرکت فناور، نوآور و تولیدی در حوزه های صنایع دستی، ساختمانی، فناوری اطلاعات، مجتمع های تولیدی پوشاک، الکترونیک و کشاورزی با هدف توسعه بازار و ارزش افزوده تحت پوشش مرکز هستند.
وی با اشاره به ارایه آموزش های لازم مارکتینگ به۱۵ گروه افزود: دو مدل ایجاد زنجیره ارزش، در صنایع دستی و در شرکت های فناور پیگیری می شود و امید است این دو مدل تا پایان سال عملیاتی شود.
مدیر عامل مرکز نوآوری و توسعه تعاون خراسان جنوبی گفت: تعاونی ها هفت نفر عضو دارند که به نوعی در هر تعاونی برای سه نفر و به صورت میانگین ۱۰ تا ۱۵ نفر هم اشتغال غیر مستقیم ایجاد شده است که در مجموع برای حدود ۶۰ نفر تا پایان امسال به شکل غیر مستقیم اشتغال و حدود ۱۵ نفر هم به طور مستقیم شغل ایجاد می شود.
علی آبادی گفت: با ادارات تعاون، شرکت شهرک های صنعتی، پارک علم و فناوری، سازمان بسیج علمی، فناوری و پژوهشی، میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی قراردادهایی را امضا شده تا خدماتی ارائه و تسهیلاتی دریافت شود.
نظر شما