«مرضیه استکی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان با تاکید بر اهمیت راه اندازی کانون های تخصصی بانوان در استان اصفهان اظهارداشت: این اقدام یکی از فرصت های مناسب برای خدمت به جامعه و بررسی تخصصی نیاز زنان و دختران جامعه است.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان افزود: این مراکز می توانند موضوعات تخصصی را بررسی و به اطلاع مسئولان امر برسانند و در برنامه ریزی و رفع نیازهای حوزه بانوان در هر منطقه با محوریت مسجد و کانون های تخصصی بانوان عملکرد مناسبی خواهند داشت.
وی با اشاره به اینکه نظر مسئولان در استان اصفهان را برای همکاری در این حوزه جلب می کنیم، تصریح کرد: ظرفیت های وزارت کشور در فرمانداری ها، بخشداری ها و دهیاری ها برای کانون بانوان بکار گرفته می شود.
استکی اضافه کرد: اگر در منطقه، محله و یا شهرستانی تاسیس و حمایت از کانون های بانوان با مشکلی روبرو شود، دفتر امور بانوان و خانواده آن موضوع را پیگیری خواهد کرد.
وی با بیان اینکه ۷۰ دهیار زن در استان اصفهان منصوب شده اند، خاطرنشان کرد: این افراد در مناطق خود می توانند منشا خدمات زیادی باشند و به کانون های تخصصی بانوان کمک کنند.
امیدبخشی کانون های مساجد در هر محله
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اصفهان با اشاره به نقش بانوان در دوران انقلاب اسلامی تصریح کرد: امروز نیز این نقش آفرینی مهم بوده و باید شرایط برای فعالیت آنان فراهم شود.
وی با بیان اینکه وجود مسجد در هر محله ای مایه امید برای مردم است، اذعان داشت: راه اندازی کانون های فرهنگی و هنری مساجد در توسعه فرهنگی، هنری و اجتماعی جلوه های امیدواری را تقویت کرده اند.
استکی اضافه کرد: کانون های تخصصی بانوان تجلی دیگر امیدواری در هر منطقه خواهند بود که با همت و ایفای نقش دختران و زنان رقم می خورد.
نظر شما