به گزارش خبرگزاری شبستان سردار سرتیپ دوم پاسدار محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی در حاشیه همایش شکوه ایجاد دانشجویی در جمع خبرنگاران، گفت : امروز در کشور جریان جهادی به عنوان یک مؤلفه از قدرت نرم نظام جمهوری اسلامی ایران مطرح شده است و به عنوان فناوری انقلاب شناخته میشود. در بسیج دانشجویی بیش از دو هزار و ۵۰۰ گروه جهادی فعال، شناسهدار و دارای کد حقوقی در حال فعالیت است.
وی گفت: بسیج جهاد دانشجویی به عنوان گروه پیشران عمل کرده است. انتظار میرود بسیج دانشجویی جامعه مخاطب خود را فراتر از دفاتر دانشجویی و گروههای جهادی ببرد و همه آحاد مردم را در بر گیرد، یعنی هر آن کس که میتواند خدمتی به محرومین انجام دهد و دل در گرو انقلاب دارد و موتور محرک باشد با جریان دانشجویی تعامل داشته باشد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور افزود: اردوهای جهادی یک عرصه مؤثر برای شناخت این آدمها است. در سراسر کشور ۵۱ هزار گروه جهادی وجود دارد که از اینها ۲۸ هزار گروه پایگاه و مسجدمحور هستند یعنی در محلههای خود در حال فعالیت هستند و مابقی مهاجر هستند و در دل اینها هزار گروه جهادیه ویژه داریم که این گروهها ۱۰ سال یک منطقه را برای خود در نظر میگیرند.
سردار زهرایی بیان داشت: ۱۱۰ قرارگاه پهنهای و ۵۰۰ قرارگاه منطقهای راه افتاده است، به طوری که هر شهرستان قرارگاه منطقهای برای عملیات دارد. امسال سه رزمایش در سه مقطع روز بسیج سازندگی، سالروز دیدار با مقام معظم رهبری و هفته بسیج برگزار شد که جمعا ۲۳ هزار گروه جهادی از ۵۱ هزار گروه جهادی در آن شرکت کردند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور افزود: در بسیج سازندگی برای اینکه عرصه برای جهادگران تعریف شود، با دستگاههای اجرایی و وزارتخانهها وارد انعقاد تفاهمنامهها میشویم. روستاها و محلات حاشیه شهرها دو مسئله هستند که در روستاها آب شرب بالای ۲۰ خانوار با کمک بسیج سازندگی در مدت ۴ سال تأمین میشود. سال گذشته این قرارداد برای ۹ هزار و ۶۰۰ روستا بسته شده است و ۳ هزار تای آن تاکنون به اتمام رسیده است در طرح دیگر آبخیز تا جالیز در طی مدت ۴ سال در کشور ۱۹ میلیون هکتار آبخیزداری انجام میشود.
سردار زهرایی در پایان سخنانش گفت: در مسکن مددجویی کمیته امداد امام خمینی(ره) روستایی طرح ۴۰ هزار در حال پیشروی است و تاکنون ۱۲ هزار و ۵۰۰ تای آن تمام شده و امید است تا پایان سال بتوان آنرا افزاش داد. در کنار اینها فعالیت در زمینه کار، اشتغال و تسهیلات تبصره ۱۶ و ۱۸ وجود دارد که در قالب صندوقهای قرضالحسنه به مردم کمک میشود.
سردار زهرایی گفت: در سراسر کشور ۵۱ هزار گروه جهادی وجود دارد که از اینها ۲۸ هزار گروه پایگاه و مسجدمحور هستند یعنی در محلههای خود در حال فعالیت هستند.
کد خبر 1738022
نظر شما