پیشنهادهای سازنده در حوزه نوآوری اجتماعی حمایت می‌شود

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در ششمین همایش سراسری مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ها گفت: یکی از اهداف ما این‌ بود که شورای فرهنگ عمومی متحول شود و این تحول باید در ۳ حوزه اصلی دبیرخانه، اعضا و هیئت رییسه و حوزه پشتیبانی ایجاد می‌شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سید مجید امامی با بیان این مطلب، افزود: برای دبیرخانه شورا، گروه فرهنگ‌ عمومی متشکل از یک‌ رییس و دو عضو که شامل‌ کارشناس مد و لباس و کارشناس عفاف و حجاب است  و همچنین کارگروه رصد را تشکیل دادیم که در حال حاضر به صورت هفتگی گزارش رصد داریم.

دبیر شورای فرهنگ‌ عمومی کشور ادامه داد: برای تحول در حوزه اعضا و هییت رییسه نیز تعداد اعضای حقیقی سه برابر شده است و هرکدام با شیوه خاص خود انتخاب‌ می‌شوند.

امامی‌با تاکید بر اهمیت ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه گفت: ما سه قرارگاه اجتماعی ایجاد کردیم که یکی از آنها قرارگاه نوآوری و نشاط اجتماعی است؛ نشاط اجتماعی با سرعت بالایی تبدیل به هویت اجتماعی می‌شود.

وی تصریح‌ کرد: ما از ابتدای سال کارگاه‌های نوآوری اجتماعی را در استان‌ها برگزار کردیم و این‌باعث شده است فعالان فرهنگی متوجه شوند اگر نظر و پیشنهاد مناسبی داشته باشند از آنها حمایت می‌شود.

دبیر شورای فرهنگ عمومی‌ ضمن نقد مطالبه‌گری نامطلوب در حوزه حجاب در گذشته ادامه داد: طرح ملی طوبی طرحی است که چندسال برای آن زمان صرف شده و در استان‌ها باید فعالان اجتماعی و حوزه حجاب برای شرکت در این دوره ترغیب و تشویق شوند.

امامی درباره زیررویدادهای طرح ملی طوبی تصریح کرد: این طرح با ۹ زیر رویداد که قابلیت اجرا در استان‌ها را هم دارند برگزار می‌شود. برای مثال یکی از آنها رویداد سفره ایرانی است که به سنت‌هایی غذایی ایرانی اسلامی می‌پردازد.

وی درباره طرح ویکی‌فرهنگ نیز گفت: این طرح قالبی مانند ویکی‌پدیا دارد و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چون به‌رغم فعالیت‌های گسترده‌ای که در حوزه فرهنگ شناختی و زیست‌بومشناختی صورت گرفته بود این فعالیت‌ها تبدیل به دانش عمومی نشده و یکی از وظایف مهم‌ ما این است که از تحریف فرهنگ عمومی جلوگیری کنیم.

امامی گفت: ویکی‌فرهنگ یک‌ زیرساخت است‌ و قابلیت افزودن مدخل به آن‌ وجود دارد و ما باید از پژوهشگران بخواهیم به آن مدخل افزوده و مقاله دانش‌نامه‌ای به آن اصافه کنند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور درباره جشنواره مد و لباس امسال تصریح کرد: برای اولین بار این جشنواره در حد یک فراخوان دنبال نمی‌شود و مودبرد دارد.

وی تاکید کرد: جشنواره مد و لباس ۲۹ دی ماه در مجموعه سعدآباد برگزار می‌شود که شرکت کنندگان تک‌نفره در بخش حجاب و گروه‌های شرکت‌کننده در بخش اصلی یعنی طاووس طلایی شرکت می‌کنند.

امامی با تاکید بر اهمیت حضور فعالان صنعت مد و حجاب در این جشنواره اعلام کرد: جشنواره امسال در بخش بین‌الملل فعال است و اختتامیه آن در ۱۳ رجب برگزار می‌شود.

دبیر شورای فرهنگ عمومی درباره تنوع فرهنگی افزود: ۳۱ اردیبهشت روز تنوع فرهنگی است و هدف ما این است که تنوع فرهنگی را احیا کنیم در همین راستا سنت افطار را به عنوان آثار ناملموس جهانی ثبت خواهیم کرد.
کد خبر 1741696

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha