به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، زهرا ابراهیمی مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان بیان داشت: فراهم کردن زمینه حضور و مشارکت پرشور زنان در عرصههای مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، اهتمام به شان و منزلت زن، ایجاد نشاط و شادابی برای بانوان، افزایش سطح آگاهی و توانمندسازی زنان در عرصههای مختلف و همچنین تبیین نقش بانوان در مشارکت اقتصادی و مقابله با آسیبهای اجتماعی از مهمترین اهداف برگزاری برنامه های بزرگداشت مقام زن با تاسی از سیره و سلوک حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در استان بوده است.
وی ادامه داد: در این راستا دومین کنگره زنان تاثیرگذار استان با محوریت مکتب مقاومت همراه با برگزاری نمایشگاه نفس ، پویش مهر فاطمی و برگزاری نمایشگاه اهدای عضو در هفته گرامیداشت مقام زن برگزار شد.
مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان برگزاری کارگاه تحکیم خانواده و مناسبات حاکم بر آن، برپایی نشست بانوان استانداری و واحدهای تابعه با استاندار و معاونین استاندار، برگزاری۳ همایش کارآفرینی ، برپایی نمایشگاه ها ،تجلیل از بانوان و دانش آموزان قرآنی، برپایی همایش نشاط اجتماعی و برگزاری میز خدمت با ارائه خدمات مشاور حقوقی و قضایی رایگان به زنان حاشیه شهر را از دیگر مهمترین برنامه های اجرا شده در استان ذکر کرد.
ابراهیمی افزود: همچنین نمایشگاه تولیدات و منسوجات توانیابان(بانوان توانیاب) به همراه برگزاری جشنواره فرهنگی و ورزشی ویژه مشاوران بانوان استانداری از دیگر برنامه های هفته بانوان در این استان بود که با هدف تقویت نقش و جایگاه زنان در عرصههای مختلف اجتماعی و فرهنگی و با الگوگیری از سبک زندگی و سیره حضرت فاطمه (س) برگزار شد.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی با تاسی از بانوان تمدن ساز صدر اسلام نظیر حضرت فاطمه زهرا(س) شکل گرفته است، خاطر نشان کرد: در شرایط کنونی حضور در عرصه اجتماعی علاوه بر پرداختن به عرصه فردی و خانوادگی که بسیار حائز اهمیت است ، منتج به اثرگذاری مطلوب برای جامعه هدف خواهد شد. بانوان می توانند با مدیریت موفق هم نقش مادری و همسری خود را ایفا کند هم به نیازهای جامعه خود به ویژه از جنس خدمات مورد نیاز بانوان به نحو احسن پاسخگو باشد، چرا که الگوهای دینی ما چنین بوده اند و بررسی زندگی فردی ، اجتماعی و سیاسی حضرت فاطمه زهرا (س) مسیر روشنی را در این زمینه تببین می نماید .
مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان تاکید کرد: زن معرفی شده در الگوی سوم زن مسلمان در جامعه ایرانی و اسلامی زنی است که به ارزش و جایگاه والای خود در عرصه خانواده و اجتماع جامعه واقف است و به آن افتخار میکند.
ابراهیمی افزود: همچنین یک زن با برخورداری از ویژگی های نظیر ایجاد امید ، پویایی، خلاقیت، صبوری و عامل به معروف به عنوان همسر و مادر نقش مهمی در تربیت فرزندان و حفظ بنیان خانواده ایفا میکند.
مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان از برگزاری بیش از ۲۰۰ برنامه به مناسبت هفته گرامیداشت مقام شامخ مادر و روز زن در این استان خبر داد.
کد خبر 1743710
نظر شما