اعتقاد به ظهور عامل عمده نشاط و نیروی ملت‌های معتقد به مهدویت است

اعتقاد به وجود امام زمان(عج) و اعتقاد به اینکه یک روز امام زمان(عج) ظهور خواهد کرد و دنیا را پر از عدل و داد خواهد کرد یک وسیله حرکت، یک عامل عمده نشاط و نیروی همه ملت‌هایی است که به این مساله عقیده دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان: در کتاب «ما منتظریم؛ خورشید مهدویت در منظومه فکری حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی» به اهتمام حسن ملایی آمده است:

خود این عقیده (مهدویت) نیز آثار و خصوصیاتی دارد که این خصوصیات برای همه ملت ها و برای ملت مسلمان ما، حیاتبخش است و عمده این خصوصیات و آثار هم، عبارت است از امید به آینده.

امروز هر فرد شیعه می داند که در یک آینده ای- آن آینده، ممکن است خیلی نزدیک باشد، ممکن است دوردست باشد، به هر حال قطعی است- این بساط ظلم و بی عدالتی و زورگویی، که امروز در دنیا هست، برچیده خواهد شد. می داند که این وضعی که مستکبران در دنیا به وجود آورده اند- که هر کسی حرف حقی بزند و راه حقی را دنبال کند، از طرف آنها مورد فشار قرار می گیرد و اراده فاسد خودشان را بر ملت ها تحمیل می کنند. یک روزی از بین خواهد رفت و گردنکشان، طاغیان، یاغیان و قدرت های زورگوی عالم، ناگزیر خواهند شد که در مقابل حق، تسلیم بشوند یا از سر حرکت حق، برداشته بشوند هر فرد مسلمان- به خصوص هر فرد شیعه- این را می داند و به آن یقین دارد. این خیلی امیدبخش است. این موجب می شود که هر انسان خیرخواه مصلح و علاقه مند به صلاح، کار و تلاش و مجاهدت های خود را در راه صلاح، با امید به آینده انجام بدهد. ببینید این عقیده چه قدر ارزشمند، دارای تاثیر و حیات بخش است.(۱)

چند خصوصیت در این عقیده مهدویت هست، که این خصوصیات برای هر ملتی در حکم خون در کالبد و در حکم روح در جسم است. یکی، امید است.(۲)

مجموعه بزرگی از نخبگان که سررشته کار در دنیا در آنها است، اسیر یاس و ناامیدی اند و این یاس و ناامیدی را به ملت های خود سرریز می کنند و آنها را از اینکه بتوان نقشه ظالمانه و شیطانی امروز دنیا را عوض کرد، مایوس می کنند. بدیهی است که انسان های مایوس نمی توانند هیچ حرکتی در راه اصلاح انجام دهند. آن چیزی که انسان ها را وادار به کار و حرکت می کند، نور و نیروی امید است. اعتقاد به مهدی موعود(عج) دل ها را سرشار از نور امید می کند. برای ما که معتقد به آینده حتمی ظهور مهدی موعود(ع) هستیم، این یاسی که گریبان گیر بسیاری از نخبگان دنیاست، بی معناست. ما می گوییم نخیر، می شود نقشه سیاسی دنیا را عوض کرد؛ می شود با ظلم و مراکز قدرت ظالمانه درگیر شد و در آینده نه فقط این معنا امکانپذیر است، بلکه حتمی است. وقتی ملتی معتقد است نقشه ظالمانه و شیطانی امروز در کل عالم قابل تغییر است، آن ملت شجاعت می یابد و احساس می کند دست تقدیر، تسلط ستمکران را برای همیشه به طور مسلم ننوشته است.(۳)

شرط اول یک مبارزه امید است و مساله وجود یک دنیای آنچنانی و یک دوره عدل همگانی، بزرگترین امید برای انسان هایی است که به این مساله معتقدند، لذا اعتقاد به وجود امام زمان(عج) و اعتقاد به اینکه یک روز امام زمان(عج) ظهور خواهد کرد و دنیا را پر از عدل و داد خواهد کرد یک وسیله حرکت، یک عامل عمده نشاط و نیروی همه ملت هایی است که به این مساله عقیده دارند.(۴)

پی نوشت ها:

۱.سخنرانی رهبر معظم انقلاب،۱۳۷۷/۹/۱۵

۲.بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم به مناسبت میلاد حضرت مهدی(عج)،۱۳۷۶/۹/۲۵

۳.بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم به مناسبت نیمه شعبان در مصلای تهران،۱۳۸۱/۰۷/۳۰

۴.بیانات در خطبه های نماز جمعه،۱۳۶۷/۱/۱۲

کد خبر 1749028

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha