به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی خراسان جنوبی، جواد قناعت در نشست کارگروه تخصصی گردشگری در پاویون استان در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری، گفت: امروز شاهد حضور پرمحتوا و غنی شهرستان ها برای معرفی جاذبههای گردشگری و صنایع دستی خود در این نمایشگاه هستیم.
وی گردشگری را یکی از پیشرانهای مهم اقتصادی عنوان کرد و افزود: در حوزه زیرساختی در استان عقبماندگی تاریخی داریم چرا که در گذشته توجه کمتری بوده اما در این دو ساله دولت سیزدهم اتفاقات خوبی انجام شده است.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به کلنگزنی و تأمین زیرساختهای راهآهن در استان، تصریح کرد: برای این طرح ملی ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که بخش قابل توجهی از آن در خراسان جنوبی است.
وی به اتصال خراسان جنوبی به خط انتقال گاز دشتک زابل با اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان اشاره کرد و ادامه داد: در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در حوزه توسعه زیرساختهای استان انجام شده و در همین مرحله متوقف نمیشود.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به خشکسالیهای ۲۰ ساله در استان، گفت: انتقال آب دریای عمان در دست اجرا بوده و تا پایان سال ۱۴۰۴ با حجم سالانه ۶۰ میلیون مترمکعب آب برای استان به بهره برداری میرسد.
به گفته وی؛ با سرمایهگذاری هزار میلیارد تومانی ایمیدرو نیز از پساب فاضلاب شهرستان آب مورد نیاز فولاد تأمین خواهد شد.
قناعت در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه اقتصاد استان به راهاندازی مجدد کارخانه قند قهستان بعد ۱۰ سال اشاره کرد و افزود: فاز یک فولاد قاینات نیز بعد از ۱۵ سال انتظار با ۸٫۵ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید و افتتاح فاز دو آن با هدف تولید شمش فولاد با اعتبار ۷٫۵ میلیارد تومان درحال پیگیری است.
وی با بیان اینکه در تمام بخشها پیشرفتهای چشمگیری داشته ایم اما حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مقفول مانده، تصریح کرد: ما در استان ۹ اثر ثبت جهانی و بیش از هزار اثر ثبت ملی داریم که باید به خوبی معرفی شوند.
استاندار بر ضرورت تدوین هرچه سریعتر سند گردشگری استان تأکید کرد.
قناعت افزود: گردشکری یکی از پیشران های اقتصادی بوده که با رونق آن، فروش هرچه بیشتر صنایعدستی، محصولات استراتژیک و افزایش توان اقتصادی در شهرستانها و استان را شاهد خواهیم بود.
نظر شما