مجید طهوریان عسکری در حاشیه رویداد «کودک و شاهنامه» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد گفت: قریب دو سال است که در شورای ششم به صورت ویژهتر به موضوع شاهنامه میپردازیم.
وی با بیان اینکه نگاه من به حوزه شاهنامه یک نگاه هویتی و حماسی است، ادامه داد: شاهنامه برشهای مختلفی دارد که میتواند در سنین مختلف به هویتسازی و شکلدهی شخصیت انسانی کمک کند.
رئیس کمیسیون ویژه توسعه و بهسازی توس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با اشاره به اینکه در شهر مشهد که مزین به وجود امام رضا (ع) است، هویت تاریخی و ماندگار دیگری به نام حکیم ابوالقاسم فردوسی میدرخشد، تصریح کرد: کتاب بینظیر شاهنامه امروز در تمام دنیا سند هویتی و گفتگویی شعر و ادبیات است.
طهوریان عسکری با تأکید بر ضرورت ترویج شاهنامه در بین دانشآموزان مشهدی، عنوان کرد: موضوعات مختلف شاهنامه و داستانهای آن از نگاه شخصیتسازی، یکی از ماموریتهای مهم دستگاههای مختلف، مجموعههای دولتی و غیردولتی و نهادهایی مثل شهرداری، کانون پرورش فکری و آموزش و پرورش است تا به شخصیت دانشآموزان سر و شکل شخصیتی، هویتی، تاریخی و فرهنگی بدهند.
وی با بیان اینکه وظیفه ما در شهری که از آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی پاسداری میکند، مضاف است، گفت: این رویداد نشان میدهد که با توجه به کار مشترکی که تدارک دیده شده است، فضای حوزه آموزش و پرورش برای دانشآموزان و محور شاهنامه کاملاً رشد کرده است.
عضو شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه امروز دانشآموزان مشهدی حرفهای زیادی برای گفتن در مورد شاهنامه دارند، خاطرنشان کرد: از همه عزیزانی که تلاش و فعالیت کردند تا کتاب مهجور و مغفول واقع شده شاهنامه به عنوان کتاب اول حوزه شعر و ادب استانمان قرار بگیرد و دانشآموزان بتوانند از کاراکترها و شخصیتهای شاهنامه درس بگیرند، تشکر میکنم.
طهوریان عسکری ابراز امیدواری کرد: این سرزمین تا امروز رستمهای زیادی داشته و امیدوارم با چنین رویدادهایی هم کودکان با این شخصیتهای اساطیری آشنا شوند وهم این دانشآموزان رستمهای آینده سرزمین ما باشند.
گفتنی است، رویداد «کودک و شاهنامه» از ۱۳ تا ۱۷ اسفندماه، در سالن شهدای تاکسیرانی مشهد واقع در توس ۳۹ از ساعت ۹ صبح تا ۱۶ ویژه دانش آموزان و از ساعت ۱۷ تا ۲۰ پذیرای عموم خانواده هاست.
انتهای پیام/
نظر شما