به گزارش خبرگزاری شبستان در مشهد، حجت الاسلام و المسلمین سید جلال حسینی، تلاش سازمان در تهیه منابع استاندارد و به روز از انتشارات معتبر کشور در کنار اعتماد مردم به این مجموعه برای اهدای منابع مطالعاتی خود را از جمله عوامل جذب این حجم از منابع توسط سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی طی یک سال عنوان کرد.
وی تصریح کرد: این منابع بعد از دسته بندی و فهرست نویسی، بنا به نیاز بخشهای مختلف در کتابخانه مرکزی و کتابخانههای وابسته به آستان قدس رضوی توزیع میشود و همچنین کتابهای مازاد نیاز کتابخانههای آستان قدس رضوی بنا به درخواست کتابخانهها و مجموعههای فرهنگی سطح کشور، از طریق کتابخانه سیار آستان قدس رضوی به این مجموعهها اهدا خواهد شد.
رئیس سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر جواهری با اهدای ۹۰۰۰ نسخه کتاب، دکتر سید حسین فتاحی معصوم و خانم دکتر قدسیه سیدی علوی با اهدای ۵۸۹۸ نسخه، خانواده مرحوم حجت الاسلام ناصرفهیم طرزقی با اهدای ۳۰۹۱ نسخه، محمد ساجدی رئیس کتابخانه و مرکز اسناد مدرک علمی و اطلاع رسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه قم با اهدای ۱۴۳۱، حجت الاسلام و المسلمین سید علی اصغر حسینی امام جماعت حرم مطهر رضوی با اهدای ۷۴۲نسخه را از جمله واقفینی معرفی کرد که به وقف فرهنگی اقدام کرده اند.
وی همچنین خانواده مرحوم زنده یاد رزمنده پاسدار علی کریمی حبیب با اهدای ۱۷۴۳نسخه، خانواده مرحوم ابوالشهید حجت الاسلام حاج سید ابوتراب ذاکری راد با اهدای ۵۴۲ نسخه، خانم محبوبه بوری با اهدای ۶۶۴ نسخه و مرکز آموزش ضمن خدمت آستان قدس رضوی با اهدای۱۶۹۵۰ نسخه منابع مطالعاتی را از دیگر واقفان فرهنگی معرفی کرد که طی سال جاری به اهدای مجموعه های مطالعاتی خود اقدام کرده اند.
اهدای ۱۰۳ هزار جلد کتاب توسط کتابخانه مرکزی رضوی به ۹۷مرکز متقاضی در ۱۴۰۲
رئیس سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی همچنین از اهدای قریب به یکصد و سه هزار جلد کتاب از سوی این سازمان به ۹۷مرکز درخواست کننده در سراسر کشور طی سال ۱۴۰۲ خبر داد افزود: این حرکت را در راستای ترویج و گسترش فرهنگ مطالعه انجام شده است.
وی گفت: کتابخانههای آستان قدس رضوی همواره در موضوع اهدای کتاب از سوی مردم و همچنین ارسال کتاب به صورت اهدایی یا امانت بلند مدت، از سوی نهادها و موسسات و مراکز فرهنگی مورد توجه و مراجعه بوده است.
حجت ااسلام حسینی، اهدای کتاب را وظیفه ذاتی و سازمانی کتابخانه سیار رضوی دانست که در راستای توسعه و بهبود زیرساختهای ترویج فرهنگ مطالعه و افزایش سطح علمی و فرهنگی جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان صورت میپذیرد.
رئیس سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گناباد، پایگاه های شهدای مدافع حرم و فرزانگان تایباد، آموزشگاه سردار سلیمانی، ستاد کانون های مساجد مشهد، مؤسسه گلستان علی (ع)، شورای اسلامی شهرستان بشرویه، مؤسسه ارکه اسلامی ولایت سمنگان و نیز ایالت غور افغانستان، شرکت ایران خودرو، زائر شهر و خدمات دارویی رضوی، دانشگاه کوثر بجنورد را از جمله مراکز دریافتی کتاب اهدایی طی سال ۱۴۰۲ از سوی کتابخانه مرکزی حرم مطهر رضوی عنوان کرد.
شایان ذکر است به مناسبت اعیاد ایام شعبانیه نیز از سوی کتابخانه رضوی ۴ هزار و ۵۳۴ نسخه کتاب به ۵ مرکزدرخواست کننده اهدا شده است.
پایان پیام/
نظر شما