به گزارش خبرنگار گروه دین و اندیشه خبرگزاری شبستان: دوست متاع گرانبهایی است که اگر خوباش نصیب انسان شود بهرهاش تا پایان عُمر همراه او باقی خواهد ماند خاصه که اگر این دوستی قدیمی باشد که جای خود دارد.
در مورد شهید آیتالله «سید ابراهیم رئیسی» یک مولفه وجود داشت که بسیاری از همراهان و کسانی که با او سر و کار داشتند بر آن معترف بودند، برای شهید جمهور همواره دوست از جایگاه رفیعی برخوردار بود و آن شهید خدمتگزار هرگز کاری به این مساله نداشت که فلان شخص را چند سال است که از نزدیک ندیده و یا فرد مورد نظر از نظر جایگاه و سِمَت در سطح پایینتری قرار دارد، برای آیت الله رئیسی نَفس دوستی بود که ارزش داشت و اگر کسی رفیقاش بود دیگر این رفاقت ادامه داشت و اظهار میشد.
در این مورد نمونههای فراوانی وجود دارد که از جمله آنها میتوان به ارتباط و دوستی او با حجتالاسلام «سید جلال حسینی» اشاره کرد که علاوه بر دوستی قدیمی، چند سال به عنوان معاون تبلیغات آستان قدس رضوی با آن شهید در بارگاه ملکوتی ثامنالحجج (ع) همکاری داشت و همچنین به عنوان رئیس سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی نیز با شهید جمهور در تعامل بود.
خبرنگار شبستان این بار با هدف بررسی روحیات و روابط دوستانه آیت الله رئیسی سراغ افرادی رفته است که با آن شهید ارتباط داشتند، از جمله حجت الاسلام «سید جلال حسینی» که در ادامه حاصل آن را می خوانید:
حجت الاسلام «سید جلال حسینی» در گفت وگو با خبرنگار گروه دین و اندیشه خبرگزاری شبستان، ضمن تسلیت به مناسبت عروج شهادتگونه آیت الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیسجمهور و همراهان وی در حادثه سقوط بالگرد، اظهار کرد: فکر می کنم در تاریخ سیاسی ایران و به ویژه طی چند سال اخیر دو چهره تابناک و شاخص به ظهور رسیدند که از جهاتی به یکدیگر شباهت داشتند؛ یکی از این شخصیتها سردار دل ها سپهد شهید حاج قاسم سلیمانی بود که با مولفهها و شاخصههای خاص خود از جمله نحوه مواجهه با جبهه استکبار صاحب یک مدرسه و سبک و مکتب بود مکتبی که مصطلح به مکتب حاج قاسم سلیمانی شد.
وی افزود: مکتب حاج قاسم یعنی مدرسهای آموزشی و دقیق که قابل بررسی و آنالیز است و مولفهها وشاخصههای آن میتواند در مراکز علمی و پژوهشی مورد توجه قرار گیرد به این معنا که ما چگونه در مقابله و مواجهه در برابر جبهه استکبار بایستیم و این مهان مکتب مقاومت یا مکتب حاج قاسم است.
حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه من به مدت سه سال معاون آیتالله رئیسی در آستان قدس رضوی بودم، تصریح کرد: از نزدیک با آن شهید کار کردم و همواره معتقدم که ارتباط و نوع مواجهه شهیدِ جمهور با مردم یک مکتب بود، مکتبی که اصلیترین مولفههایش را پیرو ولیّ امر بودن، مردمی بودن و ارتباط نزدیک با مردم تشکیل می داد، در واقع دغدغه و اولویت او ارتباط با مردم و خدمت به آنها بود؛ بنابراین همان طور که پیشتر اشاره داشتم در تاریخ سیاسی چند سال اخیر دو مکتب برای ما درسآموز است یکی مکتب مقاومت که حاج قاسم شکل داد و دیگری مکتب خدمت به مردم به پرچمداری آیت الله رئیسی.
وی در بخش دیگری از مباحث خود با بیان اینکه شهید آیتالله رئیسی انسان فوقالعاده پرکار و زحمتکشی بود، افزود: هیچکس نمیتوانست از نظر پیگیری امور و دوندگی به پای آن شهید برسد، همواره تلاش و مجاهدت در تمامی فعالیتهایش موج میزد و ذیل همین نگرش بود که در مباحث فرهنگی و از جمله در رابطه با کتابخانه آستان قدس دغدغه خاصی داشت، به هر روی شخصیتی فاضل و مجتهد بود و میأانست که این گنجینه نسخ خطی تا چه اندازه ارزشِ پژوهشی دارند.
حجت الاسلام حسینی افزود: نگاه ویژه آیت الله رئیسی به گنجینه نسخه خطی آستان قدس رضوی و تامین اعتبارات و صیانت و نگهداری از این آثار دغدغه آن شهید بود، او میدانست که این منابع تا چه اندازه برای مخاطبان از اهمیت برخوردار است و در نتیجه مولفه کتاب و کتابخوانی و توجه به نسخه برایش یک اولویت بود و همواره در منظومه فکریاش جایگاه خاصی داشت.
وی در ادامه به بیان خاطره اخیر خود از شهید آیتالله رئیسی پرداخت و گفت: آخرین بار که ایشان را دیدم مربوط به هفته قبل و در جریان کنگره جهانی امام رضا (ع) است، راستاش را بخواهید ایشان انسان بسیار با مروت و معرفتی بود و هرگز منصب و مقام باعث نشد روابطی که با دوستان به ویژه دوستان قدیمیاش داشت دستخوش فراموشی یا تزلزل شود، من آن دوران هم که در حرم مطهر امام رضا (ع) به مدت چند سال در کسوت معاون تبلیغ آن شهید فعالیت داشتم این رویکرد و ویژگی را در او دیدم.
حجت الاسلام حسینی ادامه داد: در جریان کنگره جهانی امام رضا (ع) که همین هفته قبل برگزار شد ایشان را دیدم و به من اشاره ککردند و گفتند حالت خوب است؟ میگویند هرچیزی جدیدش خوب است به جز دوست که قدیمیاش خوب است. این جملاتی که ایشان خطاب به من گفتند به اندازهای برایم ارزشمند بود و باعث شد که انرژی بگیرم که وصفناشدنی بود، این حس را به من منتقل کرد که هنوز دوستان قدیمی خود را فراموش نکرده است.
نظر شما