به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، قاسم طاهری در حاشیه بازدید خبرنگاران از اقدامات انجامشده این شرکت در حوزه شبکه دوچرخه های هوشمند بایدو افزود: اولین مجموعه دوچرخه اشتراکی به این شکل در کیش به بهرهبرداری رسید اما به دلیل آب و هوای کیش ناموفق بود.
وی اضافه کرد: پس از کیش، تهران با ۲۷ هزار دوچرخه سیستمی تحت عنوان «بی دود» را راهاندازی کرد و در تهران نیز به سبب فراز و نشیبها این طرح شکست خورد و امروز بسیاری از آن دوچرخههای در بوستانهای سطح شهر تهران مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد با بیان اینکه سیستم دوچرخههای اشتراکی مشهد مقدس ابتدا با ۱۷۰۰ دوچرخه فعالیت خود را آغاز کرد افزود: در حال حاضر از این تعداد دوچرخه ۹۳۱ دوچرخه فعال و در دسترس کاربران قرار دارد.
طاهری تصریح کرد: از این میزان تعداد۱۳۰ دوچرخه در بوستانهای ویژه بانوان در سراسر شهر جانمایی شده است.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای شروع فعالیت دوچرخههای بایدو تاکنون بیش از ۴۱ هزار مشترک در سیستم دوچرخه اشتراکی ثبتنام کردهاند اظهار کرد: از این تعداد حدود ۲۰ هزار کاربر در حال حاضر فعال هستند.
مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد ادامه داد: اکنون بیش از ۲۲۰ کیلومتر مسیر ویژه دوچرخه در مناطق مختلف شهر مشهد وجود دارد که به دنبال شبکه کردن این مسیرها هستیم.
طاهری افزود: درمجموع معتقدیم با توجه به افزایش میزان آلودگی هوا و ترافیک معابر باید به دنبال مدهای جدید حملونقل بهویژه دوچرخهسواری باشیم که برای ترویج و ترغیب شهروندان به استفاده از سیستم دوچرخه اشتراکی به همکاری و همراهی اصحاب رسانه نیاز جدی داریم.
پایان پیام/
نظر شما