به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، ویژهبرنامه معرفی دستاوردهای فرهنگی، علمی و اجتماعی شهید جمهور آیتالله سیدابراهیم رئیسی در خراسانرضوی با عنوان «سرمشق»، امروز پنجشنبه(۱۴ تیر) با حضور آیتالله سیداحمد علمالهدی نماینده ولیفقیه در خراسانرضوی، محمد عباسی معاون وزیر کشور، یعقوبعلی نظری استاندار خراسانرضوی، حجتالاسلام حجت گنابادینژاد معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسانرضوی، مسئولان استانی و مدیران شهری، در تالار همایشهای مشهدالرضا(ع) برگزار شد.
مردمسالاری دینی، انعکاس سنت رسولخدا(ص)
رئیس سازمان اجتماعی کشور در ابتدای این مراسم با اشاره به حادثه تلخ شهادت آیتالله رئیسی در روز ۳۰ اردیبهشت امسال اظهار کرد: دشمنان این ملت تصور میکردند زمانی که رئیسجمهور دچار سانحه شود و به شهادت برسد، این فقدان زمینهساز نقصانی در ارائه خدمات به مردم شود. این مبنا اوایل انقلاب در اندیشه منافقان کوردل نیز بود و بر همین اساس، شهادت شهیدان بهشتی، رجایی، باهنر و ۷۲ تن از اعضای حزب جمهوری اسلامی اتفاق افتاد. آنها میخواستند امام انقلاب تنها بماند و نهضت رها شود، اما تصویر دیگری که آنها نمیفهمیدند و هنوز هم نمیفهمند، این است که این ملت، ملت امامحسین(ع) است.
وی افزود: مبانی اعتقادی مردم ما باعث میشود این سوانح و حوادث حتی ارادههای آنها را محکمتر کند. این موضوعی است که تحت عنوان قدرت ترمیم در انقلاب اسلامی جلوه پیدا میکند و شرایط به گونهای است که نظام بهسرعت میتواند خود را بازسازی کند. ملت از این داغ بسیار سوگوار شد، سیاه پوشید و اشک ماتم ریخت، اما اراده کرد تا استمرار این مکتب را فکر کند. به همین دلیل است که باید این گفتمان به طور ثابت مرور شود و ابعاد آن موردتبیین قرار بگیرد.
رئیسی، نماد رئیسجمهور مکتبی
معاون وزیر کشور خاطرنشان کرد: اوایل انقلاب، زمانی که میخواستیم انقلابمان را در جهان تعریف کنیم و جنس حاکمیت جدید خود را بگوییم، آن را «مردمسالاری دینی» میخواندیم. به نظر من، هنوز هم نیاز است این مبنا نهفقط در فضای بیرون بلکه حتی در داخل کشور موردتبیین قرار بگیرد تا مشخص شود این تقلیدی از دموکراسی غربی نیست. این مبنا، انعکاسی از حاکمیت رسولخدا(ص) است و استکباری که در مقابل آن صفآرایی کرده، بنای مقابله با احیای سنت پیامبراکرم(ص) را دارد.
وی ادامه داد: به یاد دارم یک زمانی وقتی میخواستیم ارزشهای شهید رجایی را موردتوجه قرار دهیم، میگفتیم او یک رئیسجمهور مکتبی است. به نظرم همه چیز به همین موضوع برمیگردد؛ اینکه منتخبان برآمده از مردمسالاری دینی، افرادی باشند که به معنای واقعی بتوان آنها را مکتبی نامید. شهید رئیسی مصداق همین موضوع بود و درحالی که خیلیها میخواستند جریان روحانیت محدود به حوزهها بماند، آیتالله رئیسی نشان داد میشود یک سید مجتهد و استاد حوزه به میانه میدان بیاید و پرچم مردمداری و خدمت صادقانه را به دست بگیرد.
دستاوردهای دولت سیزدهم کمنظیر بود
عباسی با اشاره به اجتماع باشکوه مردم در آیین تشییع سیدالشهدای خدمت تصریح کرد: این یک حقیقت است که ما نتوانستیم واقعیتها و ابعاد گسترده خدمات دولت سیزدهم را به جوانان انتقال دهیم؛ زیرا اگرچه یک حماسه تاریخی در آیین تشییع شهدای خدمت در کشور صورت گرفت، اما امروز شاهد هستیم برخی جریانها به شیوهای نرم و منافقانه در تلاش برای زیرسؤالبردن این اقدامات هستند. باید دستاوردها بهطور فراگیر تبیین شود.
وی تأکید کرد: تبدیل رشد اقتصادی صفر به ۴.۷ درصد، کاهش ۷.۴ درصدی فقر، کاهش چشمگیر بیکاری و رشد مؤثر پوشش بیمه ازجمله خدمات مهم شهید رئیسی بود. کسانی که خودشان سالها زمامدار امور بودهاند و هیچ پاسخی درقبال بیمسئولیتیهایشان ارائه نکردهاند، اکنون در تلاش هستند در اقدام پیشدستانه خدمات شهید رئیسی را زیرسؤال ببرند. دولت سیزدهم درحال اصلاح ریلگذاری نادرستی بود که در دولتهای قبل ایجاد شد و باید این نهضت ادامه پیدا کند تا ثمرات و دستاوردهای آن ملموس شود.
پایان پیام/
نظر شما