به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان؛ محمدکاظم امیدیان با اشاره به فاصله و اختلاف تعرفههای دولتی و بخش خصوصی به عنوان مهمترین عامل در خروج نیروهای متخصص از سیستم درمان چه در تامین اجتماعی و چه وزارت بهداشت نام برد و از دولت آینده خواست معضل جذب نیروهای متخصص در تامین اجتماعی را حل کند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان با بیان اینکه تأمین اجتماعی با ۱۱۴ داروخانه استان قرار داد دارد، تاکید کرد: ۱۷۶ مرکز دندانپزشکی و پزشک دندانپزشک، ۳۷ درمانگاه و ۹۷ پاراکلینیک تحت قرار داد تأمین اجتماعی استان هستند.
وی از انعقادقرارداد تأمین اجتماعی با ۱۱ بیمارستان و هشت مرکز دیالیز استان سمنان خبردادو افزود: سال گذشته یک هزار و ۸۹ میلیارد ریال هزینه دارو، لوازم مصرفی پزشکی، تجهیزات پزشکی در مراجعه به مراکز ملکی سازمان تأمین اجتماعی در استان سمنان پرداخت شده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان همچنین گفت: در سال ۱۴۰۲ هفت هزار و ۸۱۲ میلیارد ریال هزینه درمان بیمه شدگان به صورت غیرمستقیم یعنی مراجعه به مراکز غیر ملکی تأمین اجتماعی پرداخت شده است.
امیدیان با بیان اینکه سه میلیون و ۳۱۳ هزار مورد مراجعه سرپایی در مراکز ملکی تأمین اجتماعی استان سمنان در سال ۱۴۰۲ ثبت شده است، تاکید کرد: در سال گذشته همچنین ۶۰ هزار مورد خدمات تصویر برداری و رادیولوژی در مراکز ملکی تأمین اجتماعی استان ارائه شده است.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته مراکز ملکی تأمین اجتماعی استان سمنان به صورت مستقیم یک میلیون و ۲۲۳ هزار مورد نسخه درمانی را صادر کردهاند، تاکید کرد: این مراکز همچنین پنج هزار و ۹۳۰ مورد عمل حراجی و پنچ هزار و ۶۱۸ مورد فیزیو تراپی را ارائه کردهاند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ و در مراکز تأمین اجتماعی استان به صورت مستقیم ۵۸ هزار مورد خدمات دندان پزشکی ارائه شده است، تاکید کرد: در این بازه زمانی ۱۱۲ هزار مورد خدمات آزمایشگاهی به مردم داده شده است.
امیدیان با بیان اینکه ۷۹۸ مورد زایمان در سال ۱۴۰۲ در مراکز ملکی تأمین اجتماعی استان سمنان به ثبت رسیده است، افزود: یک و نیم میلیون ویزیت در سال ۱۴۰۲ در این مراکز ثبت شده است همچنین این بجز یک میلیون و ۸۰۰ هزار مورد ویزیتی است که در مراکز غیر تأمین اجتماعی انجام و هزینه آن پرداخت شده است.
وی سرانه دریافتی بیمه هر نفر در استان سمنان در زمینه درمان غیر مستقیم (یعنی درمان در مراکز غیر تأمین اجتماعی و پرداخت هزینه آن) را یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر فرد، عنوان کرد و گفت: ۹۳۱ مورد پرونده ناباروی نیز در زمینه درمان غیر مستقیم، توسط تأمین اجتماعی پرداخت هزینه شده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان همچنین توضیح داد: در زمینه ناباوری در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۱۷ میلیارد و ۲۲۴ میلیون ریال هزینه پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه در یک مقطع اقدامات خوبی در استان برای جذب نیروهای متخصص انجام شد ادامه داد: همکاری، تعامل و همراهی استاندار سمنان، اداره کل بازرسی و برخی مدیران ارشد استانی سبب شد که تعدادی مناسبی پزشک متخصص جذب تامین اجتماعی در استان شود.
امیدیان تصریح کرد:در همین ارتباط با کمک مسئولان ۱۸ پزشک متخصص جذب تامین اجتماعی استان سمنان شد.
امیدیان از پایین بودن ماندگاری پزشکان متخصص در استانها بهعنوان یک معضل کشوری نام برد و گفت: سازمان تامین اجتماعی در چند سال اخیر برای افزایش نیروهای متخصص تلاش زیادی کرده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سمنان با بیان اینکه مشکل جذب متخصصین محدود به تامین اجتماعی استان نیست، افزود: کمبود نیروی متخصص و مشکل در جذب و نگهداری آنها یک مشکل کشوری است.
وی با اشاره به روی کار آمدن دولت جدید در ماه آینده از مسئولان دولت چهاردهم خواست حل مشکل نیروهای متخصص در تامین اجتماعی را در اولویت قرار دهند.
نظر شما