سازماندهی خادمان و یادمان‌های راهیان نور برای اربعین

محمدحسین زاده با اشاره به حضور خادمان راهیان نور در ایام اربعین و خدمت‌رسانی آنها به زائران، گفت: یادمان‌های ما در مسیرهای منتهی به مرز و مجموعه اردوگاه‌هایی که در اختیار سپاه، ارتش و فراجا هستند به زائران اربعین خدمات ارائه می‌دهند.

روح الله محمدحسین زاده، دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان درمورد استفاده از ظرفیت مساجد و کانون‌های فرهنگی هنری در اردوهای راهیان نور، اظهار کرد: مسجد پایگاه اصلی راهیان نور است، ثبت نام و مناسک راهیان نور از مسجد شکل می گیرد؛ محل اعزام و حتی اسکان آنها نیز در این اردوها در مساجد است، حتی گفتمان توجیهی این اردوها نیز در مساجد انجام می شود. مسجد جایگاه خاصی در راهیان نور دارد؛ در حقیقت مسجد ابتدا و انتهای راهیان نور است و تدوام ارتباط نیز در این محل شکل می گیرد.

وی در مورد خدمات راهیان نور در اربعین گفت: خادمان راهیان نور به صورت سازماندهی شده در اربعین کمک‌های قابل توجهی دارند و بخشی اعظمی از خادمین اربعین، خادمان راهیان نور هستند که به صورت غیرسازمانی اعلام آمادگی کرده، سازماندهی و فعال می شوند.

محمدحسین زاده تصریح کرد: یادمان های ما در مسیرهای منتهی به مرز و مجموعه اردوگاه هایی که در اختیار سپاه، ارتش و فراجا هستند به زائران اربعین خدمات ارائه می دهند، خدمت به زائران اربعین در تمام مجموعه های راهیان نور ارائه می شود.

وی در مورد تأثیرگذاری فرهنگ عاشورا در اردوهای راهیان نور، تصریح کرد: عاشورا سرشار از جهاد، ایثار، برادری، شهادت و برای خدا بودن است و راهیان نور چیزی جز عاشورا نیست و بسیار شبیه به روایت حماسه عاشورا است؛ شهدا در هشت سال دفاع مقدس با ادبیات عاشورا آن رشادت ها را انجام دادند و ما هم در راهیان نور با همین ادبیات روایت آن روزها را انجام می دهیم، یعنی جنس روایات شهدا از جنس روایات عاشورا است.

محمدحسین‌زاده با بیان اینکه راهیان نور در امتداد عاشورا است و با همان ادبیات عاشورا در راهیان نور گفتمان سازی می شود، خاطرنشان کرد: راهیان نور را در امتداد عاشورا می ببینیم و در راهیان نور یک محرم دیگری را به زائران به صورت عینی و واقعی نشان می دهیم و حماسه عاشورا را بیان می کنیم.

کد خبر 1772836

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha