اتحاد و همدلی چهره های سیاسی باعث افزایش امید در جامعه می شود

حجت الاسلام حمید بامری گفت: یکی از اساسی‌ترین نیازهای جدی جامعه امروز ایران ما تزریق امید به مردم است و یکی از عوامل افزایش امید در جامعه و بین مردم، اتحاد و همدلی میان چهره‌های فعال در جامعه است.  

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، ظهر امروز (۲۹ تیرماه) حجت الاسلام حمید بامری در خطبه های نماز جمعه عنبرآباد، گفت: یکی از پیام‌ها و آموزه‌های عاشورا، جو ناپذیری یعنی جوگیر نشدن است.
امام جمعه عنبرآباد افزود: قرآن کریم در سوره مائده آیه ۵۴ می‌فرماید؛ آنهایی که برای خدا و در راه خدا جهاد می کنند از هیچ ملامت گری هراسی ندارند نه تشویق و وعده آنچنانی و نه تهدید هیچ کدام مانع عمل به وظیفه نمی‌شود.
وی بیان کرد: بسیاری به امام حسین (ع) توصیه به بیعت‌ و عده ای توصیه به مصالحه با یزید کردند، عده‌ای آن حضرت را نصیحت کردند که از حرکتش صرف نظر کرده و با یزید بیعت کند اما امام حسین (ع) فرمود؛ من با خدای خودم عهدی دارم که باید به آن عمل کنم.
حجت الاسلام بامری ابراز کرد: به رسول مکرم (ص) در اوایل بعثتش وعده‌ زر و سیم، پیشنهاد کلیدداری کعبه را می‌دادند حتی پیشنهاد ازدواج با بهترین دختران مکه را به پیغمبر اکرم (ص) دادند که پیغمبر (ص) دست از حرکت، دعوت و رسالتش  بردارد اما آن حضرت در پاسخ فرمود؛ اگر ماه و خورشید را در دستانم قرار دهند دست از رسالت خودم بر نخواهم داشت.
خطیب جمعه عنبرآباد با بیان اینکه یکی از عوامل انحراف جو زدگی است، تصریح کرد: پای حق ماندن، پای اعتقادات دینی ماندن، پای هدف ماندن و رنگ نگرفتن و عوض نشدن خیلی مهم است،  
وی اظهار کرد: آدم جو زده و جوگیر امروز نگاه می‌کند باد به کدام سمت می‌وزد به همان سمت می‌رود فردا از سمت دیگر حرکت می‌کند، آدم جو زده و جوگیر با فردی که سیگار یا تریاک و یا مشروبات الکلی استعمال می کند، فرقی ندارد.
حجت الاسلام بامری اضافه کرد: یکی از آفت‌های جامعه ما همین جوگیر شدن و جو زدگی است که سبک زندگی‌ها ونوع  انتخاب‌ها در زندگی راا تحت تاثیر قرار می دهد و عامل انحراف جامعه است.
امام جمعه عنبرآباد با اشاره به اینکه انتخابات را پشت سر گذاشتیم، خاطرنشان کرد: صرفا برگزاری یک انتخابات امن، سالم و انتقال آرام قدرت و پذیرفتن انتخاب مردم یکی از دستاوردهای انتخابات است اما کافی و کامل نیست زیرا در یک نظام اسلامی هدف کسب قدرت نیست و به همین دلیل جریانات سیاسی باید نگاهی متفاوت به رقابت سیاسی داشته باشند.
وی تاکید کرد: قدرت در جمهوری اسلامی عامل رسیدن به مناصب، موقعیت‌های منزلتی، اقتصادی و امثال آن نیست و هنگامی چنین نگاه و تفکری حاکم باشد دیگر شکست و پیروزی در انتخابات چندان معنای عمیقی ندارد و آن وقت کسی که رای کمتری از مردم گرفته دیگر خودش را شکست خورده نمی‌داند و کمک به دولت مستقر را وظیفه خود می‌داند.
حجت الاسلام بامری ابراز کرد: اتحاد و انسجام ملی برای هر کشور و ملتی سودمند است اما برای کشوری که دشمنان سرسخت و زخم خورده‌ای دارد یک انتخاب نیست بلکه یک ضرورت غیر قابل انکار است بنابراین در چنین صحنه ای  رفاقت و همدلی اشخاص و جریان‌های سیاسی در دوران پسا انتخابات یکی از نمودهای مهم و بارز این ضرورت ملی است.
خطیب جمعه عنبرآباد اظهار کرد: در دوران پسا انتخابات هنجارهای رفاقتی باید خود را در عمل و موضع‌گیری‌ها نشان دهد و این مسئله دشمن را ناامید و مأیوس می‌کند و دست مقامات کشور را در عرضه بین المللی در مواجهه با قدرتهای متخاصم قوی تر  می‌کند.
 وی اضافه کرد: یکی از اساسی‌ترین نیازهای جدی جامعه امروز ایران ما تزریق امید به مردم است و یکی از عوامل افزایش امید در جامعه و بین مردم، اتحاد و همدلی میان چهره‌های فعال در جامعه است.  
حجت الاسلام بامری عنوان کرد: اگر مردم ببینند یا حس کنند که افراد و چهره‌های سیاسی هر روز به دلایل مختلف با هم مشغول جدل و دعوا هستند متوجه می‌شوند که این دعواها به دردشان نمی خورد و تنها برای کسب منافع شخصی و جریانی آنها است با این چنین وضعیتی بدون تردید تاثیری عمیق بر میزان امید در مردم دارد و امید را در جامعه کمرنگ می‌کند.  
امام جمعه عنبرآباد ادامه داد: اگر ما خواهان تزریق امید به جامعه هستیم باید رفتارهای رقابتی انتخابات را به هنجارهای رفاقتی تبدیل کنیم و برای تبدیل رفتارهای رقابتی به هنجارهای رفاقتی همه از نامزدهای انتخابات گرفته تا هواداران آنها و رسانه‌ها مسئولیت و وظایف خاص خودشان را دارند.
 وی عنوان کرد: نامزدها با نیک اندیشی و خیرخواهی نسبت به فرد منتخب و اتخاذ مواضع مثبت و در اختیار قرار دادن ظرفیت‌های فکری و عملی خود می‌توانند در این زمینه نقش آفرینی و به جامعه هم پیام مثبت ارسال کنند.

حجت الاسلام بامری بیان کرد: در روزها و هفته‌های آینده دولت چهاردهم کار خودش را آغاز می‌کند بنابراین برای خدمت به مردم اتحاد لازم است و برای ایجاد وحدت هم اجماع لازم است هر سه قوه عضوی از نظام جمهوری اسلامی هستند و برای رسیدن به تعالی لازم است با همدیگر همکاری کنند.  
خطیب جمعه عنبرآباد افزود: از سوی دیگر استقلال قوا نفی کننده همکاری و تعامل ارکان نظام با یکدیگر نیست بلکه به این معناست که هر یک از قوای سه گانه در صورتی در ایفای وظایف خود موفق خواهند شد که از همکاری و همیاری سایر قوا بهره مند شوند.
وی خاطرنشان کرد: تحقق اصول مد نظر اسلام در زندگی اجتماعی مردم استقرار عدالت در بین آحاد ملت است تبعیت همه افراد اعم از مردم، مسئولان و کارگزاران از قانون و تقویت اتحاد بین مردم و مسئولان هم از مواردی است که رئیس جمهور منتخب باید خودش را موظف به اجرای آن بداند و برای تحقق این موضوعات مهم هم از یاری قوای دیگر رویگردان نباشد و نقش خود را در این همراهی ایفا کند.
حجت الاسلام بامری ابراز کرد: برنامه هفتم می‌تواند به عنوان یک موضوع محوری و دال مرکزی مورد توجه دولت چهاردهم و سایر قوا قرار گیرد و تمام تلاش‌ها حول این محور برای تحقق پیشرفت، عدالت و حرکت به سوی ایران قوی در دستور کار قرار گیرد.
امام جمعه عنبرآباد عنوان کرد: با توجه به اینکه در فصل تابستان و در اوج گرمای هوا قرار داریم و طبق هشداری که هواشناسی برای روزه های آینده مبنی بر افزایش دما و شدت گرما داده لازم است مردم مصرف صحیح آب و برق  را مدیریت کنند تا بتوانیم با کمترین مشکل از این شرایط عبور کنیم.

کد خبر 1773354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha