به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از جهاد دانشگاهی، دکتر نجمه یزدانفر، مشاور رییس جهاددانشگاهی در امور بانوان در نشست خبری چهل و چهارمین سالگرد تشکیل این نهاد که روز گذشته ۱۴ مردادماه برگزار شد، بیان کرد: ۴۳ درصد اعضای جهاددانشگاهی را بانوان تشکیل میدهند که از این بین پنج و نیم درصد پست زنان، پست مدیریتی است. همچنین ۱۲۰ مدیر در بخشهای مختلف و ۱۴ رئیس پژوهشکده و واحد در جهاددانشگاهی از بانوان هستند.
وی با اشاره به اینکه پست مشاور امور بانوان در چهل و دومین سالگرد جهاددانشگاهی ایجاد شد، درباره اقدامات این پست در حوزههای مختلف مربوط به مسائل زنان، تصریح کرد: این پست عملا دو مسیر و راه را برایمان باز کرد. اول آنکه بتوانیم با استفاده از این ظرفیت محیط مناسبتری برای نقش آفرینی بهتر بانوان همکار در جهاددانشگاهی و در جهت اجرای منویات مقام معظم رهبری ایجاد کنیم.
مشاور رییس جهاددانشگاهی در امور بانوان افزود: هدف ما رسیدن به الگوی سوم زن مسلمان است تا برای نهادینه شدن این الگو در جامعه تلاش کنیم که فرد در کنار توسعه فردی و خودباوری، همزمان در محیط خانواده، فرزندآوری، همسری و حتی نقش فرزندی برای والدین فعالیت اجتماعی و فرهنگی در جامعه داشته باشد. در کنار این بازخورد داخلی، امکان ارتباط بیشتر با معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز فراهم شد تا در سیاست گذاریهای کلان نقش جهاددانشگاهی را پررنگتر کنیم و در جامعه ایفای نقش بیشتری داشته باشیم.
دکتر یزدانفر با اشاره به اجرای بیش از ۱۰۰ طرح پژوهشی در زمینه ناباروری و جلوگیری از آن و اقدامات درمانی در این حوزه و نقش آفرینی جهاددانشگاهی در اجرای قانون جوانی جمعیت، بیان کرد: بانوان جهاددانشگاهی در این حوزه نقش ارزشمندی داشتهاند. ارتقا جایگاه مدیریت بانوان در جهاددانشگاهی و حضور در شوراهای عالی تصمیمگیری و ارتقا جایگاه مدیریت بانوان در این نهاد از دیگر اقدامات ما بوده است.
وی در خصوص کسب افتخارات بانوان جهاددانشگاهی در سال گذشته گفت: بانوان جهاددانشگاهی در دومین کنگره بانوان تاثیرگذار حضور داشتند و جزو تیم برگزیده این کنگره در سال ۱۴۰۲ ، یکی از تیمهای تخصصی این نهاد بود. تعدادی از خانمها در رسته دانشمندان یک درصد برتر جهان و دانشمندان پر استناد قرار گرفتند و همچنین بسیاری از بانوان این نهاد حائز رتبههایی در مسابقات قرآنی، ورزشی و هنری در کشور هستند.
نظر شما