«سیداحمد زرهانی» در گفتگو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری شبستان درباره موکبهای نیازمند ملزومات نماز بیان کرد: در اغلب موکبها جایی برای اقامه نماز تعیین شده است. در برخی از نقاط کاستیها با همت ستاد مرکزی اربعین و نهادهای ذیربط در حال برطرف شدن است. نقش موکبها بیشتر رفاهی است و ابعاد فرهنگی و عبادی آنها باید تقویت شود.
وی در پاسخ به سوالی درباره اقدامات ستاد اقامه نماز برای تجهیز و ساماندهی نمازخانهها گفت: کارگروهی در استانداری مناطق مرزی با پیگیری ستاد اقامه نماز در جهت شناسایی و رفع مشکلات احتمالی برای اقامه نماز زائران در مرزها و بین راه کار میکنند.
قائم مقام ستاد اقامه نماز درباره اظهارات یکی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی که گفته بود بسیاری از جوانانی که در پیادهروی اربعین شرکت میکنند، نماز نمیخوانند، عنوان کرد: رگههایی از کاهل نمازی مشهود است، البته اکثر زائران اهل اقامه نماز در پیاده روی اربعین هستند. کاش صداوسیما تصاویر نماز جماعت باشکوه در جوار موکبها را پخش کند.
زرهانی گفت: هم اکنون مرکز تخصصی نماز با اعزام استادان به موکبها زمینه نشر معارف نماز و راهنمایی زائران را در نظر دارد.
وی خاطرنشان کرد: نهادهایی مثل استانداری و راهداری و گردشگری و خود موکبداران برای تامین امکانات وضو گرفتن و وسعت دادن به نمازخانههای مجاور موکبها کمک میکنند. مدیران ستاد اقامه نماز در استانهای غربی با انجام بازدیدهای مکرر از موکبها و نمازخانههای بین راهی برای بهبود شرایط اقامه نماز جماعت تلاش دارند.
نظر شما