«رحیم آبفروش» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با اشاره به اینکه برای چندمین بار در سالهای مختلف در جمع اعضای اربعینی استان کهگیلویه و بویراحمد و هیئتی حضور پیدا میکند، اظهار کرد: با توجه به اینکه در استانهای مختلف حضور پیدا کردم، ولی در چنین استانی حضور در جمع اربعینی ها مایه فخر و مباهات است.
دبیر جامعه فعالان مردمی اربعین با بیان اینکه بسیاری از استانها گاهی خواهران را از سفر اربعین طرد میکنند و باید قدر چنین اتفاق مبارک را بدانیم، خواهران ویژهتر و خاصتر قدر چنین اتفاقی را بدانند، گفت: نوجوانان دهه هشتادی نیز باید قدر این ماجرا را بیشتر بدانند، زیرا در شهرهای دیگر میگویند دردسر دارد،! بچه مردم را کجا میخواهید ببرید؟.
وی ادامه داد: نقاط مزیت کاروان و جمع فطرس در این کاروان همینها هستند که این کار با تدبیر و درایت صورت گرفت تا خواهران و نوجوانان دهه هشتادی نیز در این راهپیمایی عظیم حضور پیدا کنند.
آبفروش افزود: هر کدام از این افراد که در این راهپیمایی عظیم اربعین شرکت کردند خانوادهای را به عنوان عقبه و پشتیبان دارند و جماعتی از اقوام، دوستان، آشنایان و همسایگان چشم انتظار برگشت این افراد بودند.
دبیر جامعه فعالان مردمی اربعین بیان کرد: کاروان پیادهروی این استان در کشور کم نظیر است و بسیاری از شهرهای متمول، بهرهمند و دارا کاروانی مثل این استان ندارند.
وی ضمن تاکید بر اینکه افق حرکت کاروان فطرس نباید مختص به این حضور باشد، یادآور شد: ما باید همه شهر را اربعینی کنیم و نه تنها شهر یاسوج، بلکه کل استان کهگیلویه و بویراحمد به همت و برکت اقدام این کاروان، باید اربعینی شود.
آبفروش خاطرنشان کرد: یاسوج باید تبدیل به اربعین شهر و کاروان فطرس نیز باید بتواند یاسوج را به کاروانشهر تبدیل کند و همه شهر با این کاروان همراه شوند.
دبیر جامعه فعالان مردمی اربعین اظهار کرد: ما باید به نقطهای برسیم که هیچ شهروندی در شهر نباشد، مگر اینکه دل خود را با اربعین گره بزند و این نیازمند همت این کاروان است.
وی با اشاره به اینکه همه اهالی شهر یاسوج یا باید زائر و یا خادم باشند، افزود: برای زائر شدن، یک بار فرصت دارند، اگر زائری برای بار دوم خادم نشده باشد، درجا میزند.
آبفروش با اظهار به اینکه ما در اربعین تلاش میکنیم که توشه سال و همچنین عمر خود را از ارباب دریافت کنیم، گفت: اربعین یک اردو، سفر و کوچ تمدنی و یک نقطهای حساس در زندگی تک تک ما است و ما وظیفه داریم شیرینی و حلاوت اربعین را به دیگران بچشانیم.
دبیر جامعه فعالان مردمی اربعین خاطرنشان کرد: دهه هشتادیهای ما به نیابت از همه مظلومان تاریخ رشد میکنند، قد میکشند و قامت راست میکنند و به زیارت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام میروند.
وی با اشاره به اینکه این سفر یک سفر تمدنی بوده و با همه سفرهای دیگر متفاوت است، ادامه داد: سفر اربعین با همه سفرهای کربلا هم متفاوت بوده و اگر انسان ۱۰۰ مرتبه به کربلا رفته باشد ولی در اربعین حضور ندارد، زائر اولی محسوب میشود.
آبفروش تاکید کرد: انسان در اربعین حسینی خود را به سیل خروشان آزادگان عالم وصل میکند و در آخرالزمان نشانه ایمان و مومن بودن را تسخیر میکند.
دبیر جامعه فعالان مردمی اربعین افزود: روز اربعین شهر باید رنگ و بوی سیدالشهدا علیه السلام بگیرد جماعتی که توفیق و حضور در پیادهروی اربعین را ندارند دور ماندگان از اربعین هستند و نمیتوان گفت جاماندگان اربعین هستند.
وی گفت: ما نتوانستیم به درستی جایگاه زنان را در مکتب عاشورا تعریف کنیم و نتوانستیم به درستی فریاد بزنیم که حامی حقوق زنان در تاریخ ما هستیم و برای زنی که ۱۴۰۰ سال قبل ظلم شد، مجلس روضه میگیریم؛ ما حامی حقوق زنان هستیم نه دنیای غرب، ما از غرب طلبکار هستیم.
نظر شما