به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، نرگس صلواتی، رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه استان اصفهان در آیین تحلیف پروانه وکالت پایه یک دادگستری مرکز وکلای قوه قضاییه استان اصفهان گفت: امروز که در این جایگاه قرار دارید پس از دو سال تلاش دوره کارآموزی را پشت سر گذاشتهاید و آزمون اختبار را سپری کردید و امروز در لباس وکالت پایه یک قرار گرفتهاید وظیفه ما و شما احقاق حق و عدالت در جامعه است.
صلواتی اظهار کرد: تلاش کنید دستها، قلمها و قدمهایتان یاری مظلومان باشد که اگر این روند طی شود نام وکیل بر ما صادق و زیبنده است و جز این باشد باری بر دوش دستگاه قضایی و مانعی برای اجرای عدالت هستیم.
وی با اشاره به اهمیت سوگندی که وکلا یاد میکنند توضیح داد: سوگندنامه وکالتی که امروز به آن قسم میخورید سرشار از آموزههای اخلاقی است که یک وکیل قوه قضاییه در طول حیات حرفهای خود باید به آن معتقد باشد.
وی اضافه کرد: وکیل حرفهای در گام نخست باید اخلاق حرفهای داشته باشد در غیر این صورت نمیتواند برای احقاق حق موکل خود گامی بردارد، تخطی از این سوگند دارای ضمانت اجرایی است که تا انفصال از شغل وکالت هم ادامه خواهد داشت.
رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه استان اصفهان با بیان اینکه یک وکیل چه داشتهای ارزشمندتر از اعتماد در میان جامعه میتواند داشته باشد عنوان کرد: تخطی از سوگندی که ادا میشود توسط وکلا بیاعتمادی مردم را در پی دارد.
صلواتی خطاب به وکلای مرکز وکلای قوه قضاییه که آیین تحلیف آنها در حال برگزاری بود گفت: تلاش کنید روند پروندهها را پیچیده نکنید و تا میتوانید پروندهها را به صلح و سازش هدایت کنید و در نظر داشته باشید وکلا و قضات دو بال فرشته عدالت هستند که اگر یکی خدشهدار شود دیگری نیز خدشهدار خواهد شد و فراموش نکنید مسند قضاوت احترام دارد؛ لذا در همه مراجع قضایی شئونات را رعایت کنید.
او در مورد روند افزایشی تعداد کارآموزان در مرکز وکلای قوه قضاییه توضیح داد: مرکز اصفهان دارای ۲۵۰۰ وکیل پایه یک دادگستری است و باتوجه به قانون تسهیل کسب وکار، تعداد کارآموزان مرکز و کانون وکلا روزبهروز در حال افزایش است و مرکز وکلای اصفهان یک هزار کارآموز دارد که بهزودی قبولی های اسفند ۱۴۰۲ نیزبه این تعداد اضافه خواهند شد این در حالی است که مسئله اشتغال اینها مطرح است.
رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه استان اصفهان تصریح کرد: تعدادی از وکلا،پروانههای خود را تودیع کردهاند و باتوجهبه وضعیت معیشتی و عدم فرهنگ مراجعه به وکیل ، طبق آمار دادگستری تنها ۱۵ درصد از پرونده های دادگستری مطروحه در استان وکیل دارد.
صلواتی بر لزوم اجباری شدن وکالت و بیمه وکالت تأکید کرد و افزود: اجرای این طرح می تواند مشکل اشتغال وکلا را حل کند و امیدواریم با مساعدت قوه مقننه و قضائیه اجرایی شود.
وی خاطرنشان کرد: در این چند سال اخیر با همراهی هیئتمدیره توانستهایم علاوه بر خرید ساختمان مرکز در چهارطبقه، در امور آموزشی، فرهنگی، معاضدتی و ورزشی پیشرفت چشمگیری داشته باشیم؛ به همت کمیسیون کارآموزی و آموزش ،برگزاری ۸۰ جلسه آموزشی با موضوعات مختلف با حضور اساتید مجرب اعم از وکلا ، اساتید دانشگاه و قضات باعث ارتقا علمی روزافزون همکاران در استان اصفهان شده است و دردوسال اخیر۷نوبت اختبار کتبی و شفاهی برگزار کرده ایم. درحوزه آموزش و پژوهش مرکز وکلای اصفهان عنوان برتر را ازآن خود نموده است؛از سوی دیگر انعقاد تفاهم نامه های متعدد با ارگانها در جهت رفاه حال همکاران و واگذاری امتیاز وام به همکاران ،تسریع و دقت در انجام امور اداری همکاران و مراجعین به مرکز ،روند مطلوبی را طی نموده است.
به گفته صلواتی سال گذشته تمام مدالهای طلا در تمام مسابقات ورزش بانوان کشوری مرکز از آن مرکز وکلای استان اصفهان شد.
رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه استان اصفهان بر حضور جهادی وکلا درجهت احیای حقوق عامه در مساجد و مصلی نمازجمعه بهصورت هفتگی برای ارائه مشاوره به مردم اشاره کرد و عنوان کرد: رسیدگی به پروندههایی که از سوی بهزیستی، کمیته امداد، بنیاد شهید، ایتام ارجاع می شود در برنامههای معاضدتی مرکز می باشد که با همت و همکاری وکلا به نحو احسن انجام شده است . این در حالی است که کمیسیون فرهنگی مرکز برنامه های فرهنگی متنوعی از شبشعر، برنامه گذر چهارباغ ، برگزاری روضه ایام محرم و برنامه های متنوع دیگری را انجام داده است. تمام این موفقیتها با وحدت و همدلی و همکاری اعضا، هیئتمدیره ،بازرسان و کمیسیونهای مرکز استان محقق شده است.
نظر شما