«سهیل اسعد»، محقق و اندیشمند آرژانتینی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان درباره پرداختن به عملیات وعده صادق۲ در قالب هنری، اظهار کرد: موشک را می شود به یک قالب هنری تبدیل کرد و روی آن هنرهای تجسمی از جمله نقاشی کار کرد و به هنرمندان جهان اهدا کرد؛ همچنین در قالب موزه نیز بد نیست موزه هنری مقاومت راه اندازی شود چرا که خود موزه در فضای بین المللی دارای اهمیت فراوان است.
ساخت فیلم مستند از شب عملیات وعده صادق
وی با اشاره به ساخت فیلم مستند از شب عملیات وعده صادق۲، تصریح کرد: در حوزه سینما باید فیلم های مستندی از عملیات وعده صادق ساخته شود و افرادی که آن شب، حرکت این موشک ها را دیدند مشاهدات صحنه ای خود را بیان کنند قطعا این می تواند جالب و اثر گذار باشد.
مستندسازی خاطرات قهرمانان مقاومت
این محقق و اندیشمند آرژانتینی درباره به تصویر کشیدن شکوه مقاومت با ابزارهای هنری، گفت: به اعتقاد من آنچه در فضای لبنان جواب داده است، مصاحبه با قهرمانان مقاومت است. خاطره نویسی، مستندسازی و انتقال تجربیات در قالب خاطرات معمولا با استقبال عموم مردم مواجه می شود. به اعتقاد من باید در این زمینه دوطرفه کار کرد یعنی می توان واکنش های یک نفر از فعالان مقاومت و یک نفر از امت حزب الله یعنی افرادی را که پیروان این خط هستند، به معرض نمایش گذاشت.
تصویر شهدای مقاومت خود اثر هنری است
اسعد با بیان اینکه تصویر هر کدام از شهدای مقاومت محتوای عمیق هنری را در بر دارد، تأکید کرد: مهمترین محتوای هنری امروز بحث شهدا است که البته مادران شهدا، خانواده های شهدا و فرزندان شهدا را نیز شامل می شود، چرا که آنها تاریخی زنده و لبریز از احساسات و عواطف هستند؛ بنابراین هر تصویری که از آنها منتقل شود، یک اثر هنری است.
محقق و اندیشمند آرژانتینی درباره تاثیرات عملیات وعده صادق۲ در میان مردم جهان گفت: عملیات وعده صادق۲ فضای بسیار شادی در میان عموم مردم ایجاد کرد که این سرور و شادمانی در کشورهای جبهه مقاومت که قربانی جنایات رژیم صهیونیستی بودند، ملموستر بود. همچنین این عملیات نقطه امیدی در امت های اسلامی نسبت به تصرفات جمهوری اسلامی و کارهایی که می تواند انجام دهد، ایجاد کرد.
نظر شما