حجت الاسلام و المسلمین «محمدعلی رحمانی» در گفتگو با خبرنگار گروه مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره اهمیت کانون های فرهنگی هنری در پیشبرد اهداف مسجدی، اظهار کرد: همه متولیان و کارگزاران مساجد باید در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر گسترش و جاذبه مندی این مراکز تلاش نمایند.
عضو دفتر امام خمینی(ره) بیان کرد: تقویت کانون های فرهنگی هنری مساجد به رونق خانه های خدا کمک می کند و این برای امام جماعت، هیأت امنا، کارگزاران و دستگاه های مربوطه تکلیف شرعی است، از این رو باید سازوکاری تعریف شود و به صورتهای مختلف حضوری و غیرحضوری جوانان و نوجوانان را شناسایی و جذب کانون های مساجد کنیم.
وی با اشاره به آیه ۱۸ سوره توبه که خداوند می فرماید: «إِنَّمَا یَعۡمُرُ مَسَٰجِدَ ٱللَّهِ مَنۡ ءَامَنَ بِٱللَّهِ وَٱلۡیَوۡمِ ٱلۡأٓخِرِ، مساجد خدا را تنها کسانی آباد میکنند که به خدا و روز قیامت ایمان داشته باشند»، تأکید کرد: عمران و آبادی مسجد فقط توجه به بنای ظاهری مسجد نیست، برخی از مساجد هستند که با وجود آبادی ظاهری اما از عمران معنوی برخوردار نیستند، در حالی که این دو مقوله باید در کنار هم برای رونق مسجد مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین رحمانی با اشاره به اینکه باید برای بر طرف کردن نواقص و معایب خانه های خدا تلاش کرد، ابراز کرد: با توجه به اینکه جوانان امروز به زیبایی مکانی که درآن حضور می یابند، اهمیت می دهند، بنابراین باید محیطی که در آن عبادت میکنند، نیز از هر مکانی تمیزتر و جذاب تر باشد. البته بی توجهی به مسجد از روی عناد نیست، بلکه به دلیل غفلت گاهی خانه های خدا مورد بی مهری قرار می گیرند. پاکیزه نگه داشتن مسجد، یک تکلیف اخلاقی و شرعی برای همه است کسی که به پاکیزه ساختن خانه خدا مبادرت می ورزد، نزد صاحبخانه پروردگاری که به پاکیزگی امر کرده است و پاکیزگی را دوست دارد.
عضو دفتر امام خمینی(ره) مسجد را محل پرورش فرهنگ و ترویج دینداری دانست و خاطرنشان کرد: دشمنان ما از مسجد و نماز می ترسند، اگر برای جاذبه مندی خانه های خدا تلاش شود، جوانان و جامعه بیمه می شوند.
نظر شما