به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، احمد کارخانه امروز پنجشنبه(۲۶ مهر) در مراسم اختتامیه جشنواره ملی سواد رسانه همراه با جایزه پرفسور معتمدنژاد و آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره اظهار کرد: پرفسور معتمدنژاد بزرگمردی از خطه خراسان جنوبی است که به حق عنوان پدر را در حوزه علم ارتباطات دارند.
وی با بیان اینکه پرفسور معتمدنژاد از تبار عالمان و یک معلم واقعی و متواضع بود، افزود: ایشان در شرایط بحرانی طلایهدار حفظ و نگهداری رشته علوم ارتباطات در ایران بود.
معاون آموزش سازمان فضای مجازی بسیج ادامه داد: تشکیل دورههای کارشناسی ارشد و دکترای علوم ارتباطات حاصل و مدیون خدمات بیشائبه پرفسور معتمدنژاد بود.
کارخانه با اشاره به اینکه پرفسور معتمدنژاد فاضلی بود که فضلفروشی نمیکرد، عنوان کرد: ایشان عالم بود اما هیچگاه علمفروشی نکرد و حاضر نشد در مجامعی سخنرانی کند که آنجا علمفروشی میکنند.
وی با تأکید بر اینکه پرفسور معتمدنژاد از پیشگامان حوزه حقوق ارتباط جمعی و از مدافعان جدی و علمی بحث حرفهگرایی در روزنامهنگاری بود، تصریح کرد: این چهره برجسته به شدت به دنبال ایجاد نظام حرفهای روزنامهنگاری بود و هنوز هم پیشنویسهای ایشان در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که به تحقق نرسیده، موجود است که امیدواریم روزی شاهد تحقق این نظام باشیم.
معاون آموزش سازمان فضای مجازی بسیج با بیان اینکه نقش ارتباطات در توسعه براساس الگوهای بومی و جهانی محلی مورد تأکید پرفسور معتمدنژاد بود، گفت: او یک فرد جهانی بود که هرگز خراسان جنوبی و زادگاهش شهر مود را فراموش نکرد و جهان محلی بودن را عملی و اجرایی کرد.
کارخانه عنوان کرد: امروز بدونشک اندیشههای پرفسور معتمدنژاد روشنگر راه فعالان نهضت سواد رسانهای انقلاب اسلامی است و شاگردان مکتب ایشان که ناظر بر تولید قدرت نرم برای کشور و ایجاد جبهه مردمی انقلاب اسلامی هستند در نهضت سواد رسانهای به ظهور و بروز میرسد.
به گفته وی، قطعاً عملیاتی شدن نقش ارتباطات در توسعه را با همگانی کردن دانش مواجه با رسانهها و پیامهای رسانهای تسریع خواهد کرد و سازمان فضای مجازی بسیج در حوزه افزایش توانمندیهای مواجه با رسانه و پیامهای رسانهای و جنگ شناختی که هم اکنون درگیر آن هستیم برنامههای مشخص و عملیاتی دارد.
معاون آموزش سازمان فضای مجازی بسیج افزود: هیاتهای اندیشهورز بهصوت روزانه متناسب با دنیا جدید رسانهای راهبردهای جهانی محلی برگرفته از اندیشمندان بزرگ همچون پرفسور معتمدنژاد فعالیت میکنند و در یک دهه گذشته میزان سواد رسانهای و افزایش آن در جامعه به خوبی لمس میکنیم.
کارخانه گفت: سازمان فضای مجازی بسیج افقهای والا و بالاتری به خصوص در اهمیت ارتباطات در توسعه مدنظر دارد که برای خراسان جنوبی به شدت لازم است.
وی با بیان اینکه برگزاری جشنواره ملی رسانه خود یک نوع ارتباطات است که باعث میشود توسعه را در این استان شاهد باشیم، تصریح کرد: جایزه ملی پرفسور معتمدنژاد بیانگر اهمیت این راه با بهرهگیری از اندیشههای عالمان این حوزه است و باید چشمهای یاس و ناامیدی را با پاسخگویی به القائات، شبهات، شایعات و ابهامات از بین ببریم.
معاون آموزش سازمان فضای مجازی بسیج ادامه داد: رسانههای منتظر ورود ما به دنیای آنها نمیمانند و ما باید با تربیت انسانهای کنشگر رسانهای ظرفیتسازیهایی را بهصورت داوطلبانه و با الگوسازی مناسب انجام دهیم که بتوانیم آگاهانه و هوشمندانه در فضای مجازی حضور پیدا کنیم.
کارخانه در پایان تأکید کرد: مدرسان سواد رسانهای انقلاب اسلامی به عنوان پیشروان این عرصه بهطور یقین نقشآفرین در سراسر کشور خواهند بود.
نظر شما