به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، سجاد رضایی امروز پنجشنبه(۲۶ مهر) در حاشیه آیین اختتامیه جشنواره ملی سواد رسانه جایزه پرفسور معتمدنژاد در استان اظهار کرد: یکی از آرمانهای پرفسور معتمدنژاد نقش ارتباطات در توسعه بود و برای اینکه بتوانیم از بستر ارتباطات در توسعه و پیشرفت عمومی در حوزههای مختلف استفاده کنیم یکی از مقولههای جدی این جشنواره بود.
وی افزود: این موضوع در حوزه رقابتی و آموزشی این جشنواره مدنظر قرار گرفت و کارگاههای آموزشی سواد رسانهای در سطح استان برگزار شد.
مسئول فضای مجازی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی گفت: جشنواره ملی سواد رسانه در این استان نقطه آغازی برای جشنوارههای برتر ملی در حوزه سواد رسانه خواهد بود که یاد مرحوم پرفسور معتمدنژاد به عنوان پدر علم ارتباطات نوین ایران هم زنده نگه داشته شود.
رضایی بیان کرد: پرفسور معتمدنژاد در حوزه روزنامهنگاری و ارتباطات در ایران بسیار نقش فعالی ایفا کرد و یکی از موضوعات جدی ایشان برای ارتقای سطح علم ارتباطات، نقش ارتباطات در توسعه و پیشرفت است که در این زمینه مکتب ویژه و پیشنهادات خاصی دارد که در قالب برگزاری این جشنوارهها و پرداختن به این پیشنهادات میتوان از این بستر استفاده کرد و علم ارتباطات را حوزه توسعه و پیشرفت خراسان جنوبی و سطح کشور بکار بگیریم.
حسینرضا نخعی- مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی هم در این آیین گفت: تجلیل و تکریم بزرگان و مفاخر، هویتبخشی به جامعه است و نسل جدید از این هویت بهرهبرداری میکند.
وی از مفاخر و بزرگان به عنوان قهرمانان فرهنگی و اجتماعی یاد کرد که جهان را متحول ساختند، افزود: باید دلسوز و دغدغهمند باشیم و در این راستا احساس مسئولیت داشته باشم تا تحولی که مدنظر است، صورت بگیرد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی بر ضرورت تبیین و شناخت بزرگان و مفاخر تأکید کرد: در مقابل جنگ روایتها که دشمن دارد اگر بخواهیم قد عَلم کنیم، شناخت بزرگان و مفاخر و نخبگان ضروری است.
همچنین برادر پرفسور معتمدنژاد در این مراسم با اشاره به پیگیریهای خود برای راهاندازی بنیاد مطبوعات معتمدنژاد در مرکز کشور و بیرجند، گفت: اما متاسفانه تمام فعالیتهای که در این زمینه کردیم هیچ کدام به ثمر ننشسته است.
وی با اشاره به خانه پرفسور معتمدنژاد در شهر مود را چهار سال قبل به میراث فرهنگی اهدا کردیم و میتوانست پایگاهی برای شناخت منطقه بیرجند باشد، گلایه کرد: این خانه متعلق به فرهنگ این منطقه است اما متاسفانه علیرغم اینکه میراث فرهنگی بودجهای برای مرمت و بهسازی این خانه اختصاص داد اما هنوز این اقدام صورت نگرفته است.
وی تأکید کرد: باید این خانه احیا شود و از نام پرفسور معتمدنژادها استفاده واقعی و بینالمللی کنیم.
نظر شما