عمار عطارپور، دبیر دومین جشنواره سرود فجر بسیج در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد این جشنواره بیان کرد: جشنواره سرود فجر بسیج از پانزدهم تا هفدهم آبان به در مرحله کشوری برگزار شد پنجشنبه ۱۷ آبان به کار خود پایان داد.
وی ادامه داد: فراخوان این جشنواره از بهمن سال گذشته در سراسر کشور اعلام شد و قریب به ۳۲۴۷ گروه سرود در این جشنواره شرکت کردند و ۵۲۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال شده است.
وی افزود: آثار این گروههای سرود در سایت متمرکز فستیوال سرود بارگذاری شده است این آثار به مراکز بسیج استانی ارجاع شد و در مرحله استانی مورد بازبینی قرار گرفت و پس از داوری از ۳۲۴۷ اثر ۱۴۰ اثر بعد از داوریهای استانی به مرحله بازبینی کشوری راه یافت و در مرحله بازبینی کشوری از میان ۱۴۰ اثر ۳۵ اثر در مرحله نهایی انتخاب شدند که روزهای ۱۶ و ۱۷ آبان با یکدیگر رقابت کردند و برترین های آنها در اختتامیه در مجتمع فرهنگی الزهرا(س) تقدیر شدند.
وی یادآور شد: این جشنواره در دو محور ملی و محلی برگزار شده و شاهد رقابت همزمان گروههای دختران و پسران بودیم از ۳۵ گروه که به مرحله کشوری راه یافتند ۱۴ گروه دختر و ۲۱ گروه پسر هستند که در محور محلی و ملی با یکدیگر به رقابت پرداختند و در نهایت از هر یک از گروههای برگزیده دختران و پسران سه گروه برگزیده دختر در محور ملی و سه گروه برگزیده محلی دختران و سه گروه محلی پسران و سه گروه ملی پسرانه بعنوان منتخبین معرفی شدند.
وی گفت: در این جشنواره جایزه ویژه غزه نیز در نظر گرفته شد که در بخش ملی و محلی به اثر برتری که در طی یک سال گذشته در موضوع غزه توسط گروههای سرود ساخته شده است تعلق گرفت.
عطارپور در مورد هدف برگزاری این جشنواره اظهار کرد: در سطح بسیج نیاز بود تا گروههای سرود در سطح پایگاهها محلات مساجد و بخشهای مختلف بسیج که فعالیت می کنند، انسجام بخشی کنیم که با توجه به پیام رهبر معظم انقلاب در تیر ماه ۱۴۰۱ به جشنواره سرود این مهم ضروری بود.
وی تاکید کرد: ما به دنبال جریان سازی آثار انقلابی بودیم تا گروههای برتر را شناسایی کنیم این گروهها در ۳۵ سرگروه پیش بینی شدند این ۳۵ گروه دارای شاخصهای برگزیده گروه سرود هستند.
وی با بیان اینکه ما نیازمند ساماندهی گروههای سرود هستیم گفت: ما در حوزه سرود تعدد جشنوارهها را شاهدیم و انشاالله نهادهای متولی مانند وزارت ارشاد و نهادهایی که به حکم شورای عالی انقلاب فرهنگی مراجع بالادستی در حوزه سرود در کشور هستند، ساماندهی لازم در حوزه گروه سرود و جشنوارههای هنری را انجام دهند و البته شاهد موازیکاری های زیادی در این حوزه هستیم و اگر تمرکز در این حوزه انجام شود شاهد نتایج بهتری در حوزه سرود خواهیم بود.
عطارپور گفت: گروههای سرود بسیج در هرجا که نیاز بوده ایفای نقش کردند و آثار متعددی برای شهید رئیسی، جبهه مقاومت و غزه ساخته شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: پیش بینی شده است جشنواره سرود فجر بسیج هر ساله در زمستان برگزار شود البته این رقابت میتواند در میان گروههای آزاد که عضویت بسیج ندارند هم باشد و بخشی از گروههای سرود حاضر در دومین جشنواره عضویت بسیج را ندارند اما آثار خوبی انقلابی و محلی را در این عرصه ارائه کردند در حقیقت شرکت گروههایی که عضویت بسیج ندارند نیز در این جشنواره میسر است.
نظر شما