به گزارش گروه دین و اندیشه خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی حج، در نشست امروز شورای برنامهریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب تشکیل شد، معاون امور حج و عمره این سازمان با بیان این خبر افزود: اطلاعیه فردا سه شنبه (۲۹ آبان) منتشر و جزئیات پیش ثبتنام از دارندگان قبوض ودیعهگذاری اعلام خواهد شد.
«غلامرضا رضایی» هزینه اولیه را که به صورت علی الحساب خواهد بود ۱۵۰ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: با مشخص شدن مبلغ نهایی حج که بستگی به نرخ ارز و برخی هزینه های ریالی دارد باقیمانده این مبلغ به متقاضیان دارای اولویت ثبتنام اطلاع رسانی خواهد شد.
رئیس سازمان حج و زیارت هم با اشاره به پیگیری های صورت گرفته برای تعیین نرخ ارز ازموافقت با اختصاص آن به نرخ مبادله ای خبر داد و گفت: در این ارتباط قراردادی بین بانک مرکزی و سازمان حج و زیارت به امضاء خواهد رسید.
همچنین علیرضا بیات افزود: درخصوص تامین هواپیما نیز با توجه به امکانات شرکت هواپیمایی هما درحال پیگیری هستیم.
در این جلسه «نصراله فرهمند» مدیرعامل شرکت عمره سعادت با ارائه گزارشی از اعزام معتمرین، شرایط سفرهای عمره را خوب توصیف کرد و به تصمیمات جدید برای ارائه خدمات مطلوب تر پزشکی و درمانی به عمره گزاران در سرزمین وحی اشاره کرد.
معاون حج و عمره سازمان حج هم با بیان اینکه از بعد از موسم حج تا به امروز ۵۳ هزار و ۸۴۰ نفر در قالب کاروان های عمره گزار به سرزمین وحی اعزام شده اند، اظهار داشت: متقاضیان با توجه به اینکه سهمیه ماههای رجب و شعبان از هفته آینده در اختیار استان ها قرار خواهد گرفت، می توانند برای اعزام در این ماهها اقدام کنند.
در ادامه این جلسه معاون عتبات عالیات سازمان حج با اشاره به اینکه برای اعزام آبان ماه به عراق از ۳۸۵۸۰ نفر ثبت نام شد، اظهار داشت: برای آذرماه نیز تاکنون برای ۴۴ هزار نفر ظرفیت ایجاد شده و ایجاد ظرفیت و ثبت نام از زائران ادامه دارد.
«حمیدرضا محمدی» با بیان اینکه گرایش به سمت گروههای ارزان قیمت برای سفر به عراق بیشتر شده است، به اعزام ۲۴۶ هزارو پانصد نفر تا پایان آبان ماه به عتبات عالیات اشاره کرد و گفت: عمده ثبت نام ها و اعزام ها در قالب سفر هفت شبه بوده است.
در پایان این جلسه، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت بر لزوم فعال شدن هر چه بیشتر استان ها در حوزه اعزام زائر به عتبات تاکید کرد و گفت: مدیران سازمان حج در استان ها باید از راهکارهای مناسب برای جذب سایر مدیران که سهم قابل توجهی در سفرهای زیارتی دارند، بهره برند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب تاکید کرد: همه مدیران تجربیاتی دارند که می تواند در اعزام زائران به عراق مورد استفاده قرار گیرد و با احصاء اشکالات، جذب سایر مدیران و استفاده از شیوه های مختلف می توان اعزام زائران را افزایش داد و کارها را در چارچوب بهتری پیش برد که به افزایش رضایمندی زائران منجر شود.
نظر شما